Следва

Съкровище, наречено PANDORA

Виктория Бекъм "съжалява", че Кейт Мос е новият моден редактор на Vogue

Ако вярваме на клюките, които обикалят британските издания, то излиза, че местният VOGUE се е...

All fashion преди 10 години

Ако вярваме на клюките, които обикалят британските издания, то излиза, че местният VOGUE се е обърнал първо към Виктория Бекъм за гост - моден редактор преди да покани за престижната работа супер модела Кейт Мос.

Модният първенец потвърди, че 39-годишният модел е новият им сътрудник мода преди две седмици, а многообещаващият дизайнер Бекъм очевидно била доста „разстроена" от новината, за което споделят нейни близки приятели.

„Вик винаги е имала добри отношения с Александра (Шулман, главен редактор на Vogue - бел. Ред.) и преди две години, по време на работен обяд в Лондон, изрази интерес да работи за тях", казва вътрешен човек за седмичния клюкарник Heat Magazine.

"Мечтата на Виктория винаги е била да работи за модно списание и когато от Vogue преди няколко месеца се обърнаха към нея, тя беше извън себе си от щастие."

Бившата „Спайска” се е утвърдила като нещо повече от една от многото знаменитости с модна линия. Тя работи в студио с около 100 служители в южен Лондон, представя четири колекции на година в рамките на New York Fashion Week и планира да отвори първия си магазин в Мейфеър. Със своята модна империя и четирите си деца мулти-таскърката за малко е щяла да прибави още един сериозен ангажимент в своето изумително портфолио. За малко.

Източникът също така казва: „Тя знаеше, че освен нея има и други кандидати, които се разглеждат, но не очакваше, че една от тях ще е Кейт Мос и бе убедена, че ще получи мечтаната работа. Публично мълчеше за предложението, но беше толкова развълнувана, че се издаде пред няколко приятели и семейството си, които впоследствие изказаха съжалението си, че не тя е избраният човек."

Относно длъжността, колко добре се е справила с нея Мос ще можем да видим през пролетта, но все още не е уточнен броят.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.