Следва

вкусни прегрешения - Любимите

Десет дни до финала на VIP Brother: кой ще спечели или трябва да спечели

преди 10 години

Тази вечер в 8, в ефира на Нова ТВ ще протекат последните и уникални по рода си Номинации за VIP Brother 2013. Съквартирантите ще продължат да се номинират „лице в лице“, но този път те ще могат да изберат участниците, които според тях трябва да останат в Къщата до самия финал на 16 ноември.

Броени дни след въпросния финал, и по-точно на 18 ноември, стартира новото издание на BIG Brother ALL Stars, в което до тук са ясни две участнички, и двете плеймейтки - Златка Димитрова и Златка Райкова.

Междувременно, в редакцията на View Sofia си поставихме за домашно да помислим и посочим кои четирима участници от тазгодишния VIP сезон, усещаме като готови за финала. Без да можем да сме категорични кой се очертава твърдо като победител, установихме еднозначно, че мъжете са по-симпатичната и преобладаващо победоносна част от кастинга тази година, и по-конкретно 4-ма от тях.

Това, по наши изчисления, интуиция и усещане са: Пламен Медаров, Мариан Кюрпанов, Стойко Сакалиев и Тервел Пулев. Точно тези четирима мъже от общо 9, които се пребориха и останаха дотук.

Направихме кратка портретна характеристика на всеки един от тях, която да ни ориентира в персоналните дела и особеност на всеки от тези мъже.

Пламен Медаров

Мариан Кюрпанов

Стойко Сакалиев

Тервел Пулев

Ще ни бъде много интересно да чуем вашето мнение, точно 10 дни преди финала на VIP сезона, кой, ако все пак допуснем, че ще е мъж, да бъде победителят.

В анкетата!

 

More from View Sofia

More