Следва

Пламен Медаров: Марионетката, дразнителят, красавецът...

Обичта на известните: Ева Мендес и Райън Гослинг

Разделени ли се Раян Гослинг и Ева Мендес е въпрос, който си задават...

People of art преди 10 години

Разделени ли се Раян Гослинг и Ева Мендес е въпрос, който си задават медиите през последните няколко дни. Говорител на актрисата обаче отрече всякакви слухове за разпра между латиноамериканската красавица и колегата й - хубавия канадец.

През уикенда се шепнеше усилено, че връзката им е към края си, но пиарите им настояват: „Всичко е лъжа”. И добре, защото те така си подхождат, че е истинско удоволствие да ги гледаме заедно.

Слухът за раздяла на звездната двойка дойде от сигурен източник на американско светско издание, според когото несигурността на Ева и променливото настроение на Райън са подложили двегодишната им връзка на изпитание.



Появиха се дори и твърдения, че двойката се е разделила преди шест месеца и оттогава отношенията им са доста обтегнати. В подкрепа на съмненията дойде и изказване на приятели на Мендес, публикувано на страниците на жълтите издания: „Тя не иска да говори с никого за Райън, ясно е, че нещо не е наред”.

Райън Гослинг, на 32, и Ева Мендес, която е на 38, се срещат по време на снимките на общия им филм, криминалната драма The Place Beyond The Pines/ "Мястото зад боровете".

Относно участието им в лентата, очевидец от снимачната площадка преди време сподели: „Между Райън и Ева има някаква химия и видимо се наслаждават на компанията на другия”.

И тази химия е очевидна не само в роля на екран.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра