Следва

Тервел Пулев: Боксьорът, противоречивият, силният

Стойко Сакалиев: Футболистът, забавният, емоционалният

В България мнението за повечето спортисти и по-конкретно футболисти не е много положително. Повечето хора ги...

People of art преди 10 години

В България мнението за повечето спортисти и по-конкретно футболисти не е много положително. Повечето хора ги считат за момчета, влизащи в очертанията на рамката: спорт, коли, жени, забавления. Всяко правило обаче си има изключения. Едно от тях носи името Стойко Сакалиев и през последните месеци се изявява като участник в тазгодишния сезон на VIP Brother.

Всички сме свикнали да виждаме футболиста Стойко Сакалиев единствено в амплоато му на спортист, на част от Нефтохимик (Бургас) и ЦСКА (София). Но едва когато той стана част от VIP Brother 2013, ние успяхме да го опознаем малко повече и да научим, че и той, както всеки човек, има своя чувствителна и емоционална страна.

Стойко Сакалиев е родом от Бургас, играл е за няколко бургаски тима, сред които и Нефтохимик, но всички запалянковци го познават най-добре като част от ЦСКА. След тежка контузия преди 6 години обмисля оттегляне от спорта и прекратяване на кариерата си. Братовчед е на позалязла фолк дива.



Освен тази редовна информация около професионалните му постижения, Стойко е мъж, който е пълен с изненади. Под изненади имаме предвид очарования на характера му, за които никога не сме и подозирали, че един футболист би могъл да притежава.

Стойко на първо място е достоен човек, който държи на семейството си и семейните ценности. Въпреки че е разведен със съпругата си, той показа пред всички зрители на реалити формата колко обича дамата, от която има дете и самата негова дъщеря. Едва ли е останал човек, който да не се е просълзил при жеста на Сакалиев, написвайки имената на любимите си жени, ограждайки ги в сърце.

Имената на по-голямата част от родните футболисти често биват забърквани с известни и скандални жени от българския шоубизнес – певици, еротични модели и други незнайно с какво популярни дами. Стойко Сакалиев никога не е бил част подобна клюка или спекулация, което е похвално за синеокия бургазлия.



Саката също така е мъж с неподправено чувство за хумор. Всички съквартиранти във VIP къщата нееднократно се усмихваха на неговите палави шеги. Той показа, че определено заслужава прозвището “посланик на доброто настроение”.

Бившият играч на ЦСКА е изключително интересен импровизатор. Той се справя блестящо с всяка мисия на Големия брат, в която трябва да бъде изобретателен и креативен. Така например той брилянтно се превъплъти в ролята на кукувичката от часовниковия механизъм или на водещ на предаване със спортно-развлекателна тематика.

Стойко Сакалиев безспорно е и един чаровен, магнетичен и желан мъж. Благият му нрав допринася за това футболистът да има множество почитателки сред нежния пол.



Истината е, че никой не подозираше, че Стойко ще остане толкова дълго във VIP формата.

Фенове на предаването постоянно спрягат имената на други спортисти като потенциални финалисти – тези на Станка Златева и Тервел Пулев. Сакалиев обаче досега не се е срещал очи в очи с елиминациите в предаването. Това се дължи на начина, по който въздейства на хората около себе си.

Смело можем да заключим, че Саката има немалки шансове да се превърне в следващия голям победител на играта и по този начин да бележи гол във вратата на Големия брат. Ние му стискаме палци!

Виж портретните характеристики на: 

Мариян Кюрпанов 
Тервел Пулев
Пламен Медаров 
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра