Следва

Звездата от "Приятели" коментира за Vogue някои от своите привички за красота

Чисто новата къса прическа на Дженифър Анистън или решението на отегчението

Очевидно, когато се почувства отегчена, Дженифър Анистън посяга към ножицата. В което...

Celebrity beauty преди 10 години

Очевидно, когато се почувства отегчена, Дженифър Анистън посяга към ножицата. В което частично си приличаме.

В понеделник актрисата показа новата си къса фризура, тип каре в Ел Ей. Само дни по-рано тя сподели пред Vogue.com: “Беше импулсивно решение. Преглеждах какво дават по телевизията, докато нещо не ми грабна окото. Спрях на пауза, снимах и изпратих снимката на Крис Макмилан, фризьорът ми. Той ми поясни, че това е стилистът Лорън Хоуел от Vogue и че точно той е, който тъкмо й е направил прическата. Това ми беше достатъчно”.

Засега 44-годишната звезда, сгодена от повече от година за Джъстин Теру, не съжалява за решението си. „Направих го и се чувствам много по-лека”, казва Дженифър, която виждаме тук освен приятно подкъсена, в готина визия "ала гаджето ми", от дънки, зелено яке и сандали от корк на платформа с черни връзки от Stuart Weitzman. Не бе пропуснала, разбира се, и пръстена с огромен диамант от годеника й.

„Определено е доста семпъл избор. Аз съм от онзи тип момичета, които залагат на по-обикновена прическа, за да може косата да възвърне здравословния си вид след цялото боядисване и третиране. А и, честно казано, бях отегчена. Хубаво е да има промяна от време на време”.



Математически погледнато, на Дженифър й липсват около 15 сантиметра дължина. „Крис я отряза в четвъртък вечерта”, споделя красавицата.

Звездата, чиято прическа е под светлината на прожекторите още от времето на сериала „Приятели”, съвсем скоро приключи промо турнето си за Life Of Crime.



„Нямам предстоящи изяви на червения килим, това бе нещо, което направих просто за себе си”, казва Анистън пред Vogue.

Актрисата разказа и за продуктите на Living Proof, на които е не само лице, но и съсобственик. „Най-хубавото на Living Proof е, че няма нужда да мием косата си. Улеснява много ежедневната ни грижа за красота, особено ако през седмицата сме по-ангажирани”.



След това Джени споделя някои от своите трикове: „Имам голяма, заоблена четка, която използвам след като нанеса ампула за обем в косите. С нея оформям прическата. Това е една от любимите ми грижи за косата, тъй като не я утежнявам с други продукти. А ако ще използвам сешоар, задължително преди това нанасям овлажняващ и подхранващ балсам”.



Тя признава пред Vogue, че след няколко седмици ще започне снимките на Horrible Bosses 2.

„Във филма нося перука, което е фантастично, защото предпазва косата от всичките процедури като издухване, изправяне и тн. Сякаш имаш специална шапка. Забавно е да променяш имиджа си във филмите. В Life Of Crime също нося перука, явно, когато започнем веднъж, просто се влюбваме в перуките”.



Припомняме, че Дженифър последно подстрига косата си през 2011-а. Преди това се върна към късото точно след като се омъжи за Брад Пит през 2001-а.



Звездата коментира за Vogue и някои от своите привички за красота.

Прочети Още>>>

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя