Следва

CARRARA - вълшебното камилско палто на Max Mara и какво е да го носиш

Скарлет Йохансон: "Порното може да носи наслада и за двамата партньори"

Съвсем наскоро сексапилната Скарлет показа прелестните си извивки в...

All fashion преди 10 години

Съвсем наскоро сексапилната Скарлет показа прелестните си извивки в червена дантелена рокля във фотосесия за декемврийския брой на списание Marie Claire.

Докато текат снимките, които са в будоарен и леко ретро стил, перфектно пасващи на съблазнителната визия на Скарлет, 28-годишната актриса сподели една доста пикантна подробност.

Актрисата призна, че няма нищо против филмите за възрастни, стига да се гледат в умерено количество и в компанията на партньора (напомняме, че Скарлет е сгодена за Ромайн Дурак). «Порното, както всичко останало, може да носи наслада и за мъжете, и за жените».

Последният проект на Скарлет, филмът Don Jon, е свързан пряко с този реалистичен жанр и в този дух тя признава: „Със сигурност нямаше да съм доволна, ако откриех, че гаджето ми гледа толкова много порно!”.



Във филма актрисата се превъплъщава в симпатично момиче от Ню Джърси, което си пада по прилепналите дрешки и среща мъж, когото иска да превърне в перфектния партньор.



Що се отнася до фотосесията, на една от тях можем да видим Йохансон, облечена в бежово шик палто, докато на друга е полегнала и палаво разкрива червения си сутиен.

Актрисата определено е заета с многобройни проекти през последните месеци. Тя тъкмо приключи снимките за втората част на „Капитан Америка”, а тепърва я очаква и тази на Avengers.




Между снимачните площадки Скарлет намери и време да снима реклама за Dolce & Gabbana в компанията на холивудския мачо Матю Макконъхи, която бе заснета от небеизвестния Мартин Скорсезе.




 

More All fashion