Следва

Как го прави тя: Стилът на Карин Ройтфелд в 6 стъпки

Зад кадър: Как Кандис Суинепул позира в сутиена Victoria's Secret Royal Fantasy Bra

Навсякъде има светлини, фотоапарати и сериозно присъствие на охрана, докато Кандис снима реклама за...

All fashion преди 10 години

Навсякъде има светлини, фотоапарати и сериозно присъствие на охрана, докато Кандис снима реклама за Виктория Сикрет, облечена със сутиена Victoria's Secret Royal Fantasy Bra.

25-годишният модел ще носи сутиена и колана към него и на шоуто на Виктория Сикрет, което се очаква около 10 Декември. Кандис засне специална фотосесия, облечена в сутиена бижу и за каталога Holiday на бранда гигант за бельо.

„Не мисля, че съм виждала нещо по-красиво, а аз определено съм момиче, което обича бижутата”, казва Кандис между снимките.

Специално за Victoria's Secret, световноизвестният бижутер Mouawad изработва сутиена и дизайна към него.

„Всички ме питат какво е да носиш сутиен за 10 милиона долара. Ами със сигурност ме кара да позирам по-добре!”, споделя с усмивка южноафриканският модел.

Сутиенът Royal Fantasy Bra и коланът към него са инкрустирани с 4,200 скъпоценни камъка от целия свят, включително рубини, диаманти и жълти сапфири. Всичко това гарнирано с 18-каратово злато и 52-каратов рубин в крушовидна форма в центъра.

„Със сигурност ще се мотая в тяхната компания в продължение на няколко месеца”, казва Кандис за здравите охранители по време на фотосесията.

Мис Суанепоул за първи път има честта да носи сутиена Royal Fantasy Bra. Тя смело върви по стъпките на Миранда Кер, Тайра Банкс, Жизел Бюндхен, Хайди Клум, Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Клаудия Шифър.

„Трябваше да махнат бенка от тялото ми, за да мога да нося сутиена. Бях много развълнувана. Опитвах се да си представя как ще изглеждам без нея, но въображението ми бе твърде голямо. Любимата ми част от сутиена е крушовидният рубин между чашките”, споделя синеоката красавица пред списание People.

„Винаги си слагаме ръкавици, когато обличам сутиена, а и се грижим доста добре за него - той върви в комплект с двама бодигардове!”, продължава тя.

Докато Кандис се подготвя за тазгодишното шоу на Виктория Сикрет, тя туитна в профила си: „Толкова съм развълнувана, че аз ще нося сутиена тази година по време на шоуто!”.



Първият сутиен Fantasy Bra е направен през 1996 и е носен от Клаудия Шифър, а най-скъпият, който струва 15 милиона долара, от Жизел Бюндхен.
 









 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 48 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.