Следва

Searching eBay - 22 страхотни модни открития

Как го прави тя: Стилът на Карин Ройтфелд в 6 стъпки

„Удобство“ не е част от моя моден речник. Когато се чувствате прекалено комфортно...

All fashion преди 10 години

Модният редактор и стилист Карин Ройтфелд споделя няколко свежи съвета за това как да развием едно уникално чувство за стил през нейния личен, много богат моден опит.

Как да сме на гребена на фешън вълната и в същото време - абсолютно себе си, четем в следващите редове: 

Покажете своята индивидуалност



Сред цялата тази глобализация, модните тенденции бързо и главозамайващо завземат цял свят, така че е важно всеки от нас да приеме един уникален по себе си подход към това, което модата ни предлага. Важното е да бъдете себе си и да не прекалявате. Моите приятели дизайнери винаги искат да променят стила ми и ме засипват с различни дрехи, които ме карат да нося, но аз винаги им отказвам. За мен е жизненоважно моята рокля да е вярна на силния ми характер. Жената винаги е по-значима от дрехите.

Придържайте се към това, което ви отива





Вече 20 години се обличам по един и същ начин. Единственото нещо, което се е променило, е дължината на полата ми. Последователният стил показва увереност, а умението да си наясно с нещата, които ти отиват, спестява време, когато се чудиш какво да облечеш. Аз имам само една модна визия – тази на Карин, която бих определила като здравомислеща и почти класически парижанска. Тя е силна, това е моята жена. Важно е да имате чувство за хумор в своя избор на дрехи, така че аз винаги добавям контрастиращи ключови елементи към своя тоалет. Моят Givenchy пуловер с анимационен Бамби принт е една от любимите ми дрехи.

Подчертайте силните си страни





Намерете нещо, което харесвате във външния си вид, и го подчертайте. Моите вежди и крака са най-добрите ми черти. Обичам да нося черен грим, за да привлека вниманието към очите и веждите си, а гардеробът ми съдържа най-вече вталени дрехи. С моите черни очи, черни дрехи и слаби крака, стилът ми понякога изглежда rock 'n' roll.

Не пазарувайте според тенденциите





Купувайте само такива дрехи, които ще можете да запазите завинаги. Важно е да разберете, че тенденциите реално са само една игра. Мисля, че да намерите една наистина добре скроена по тялото ви дреха е много по-вълнуващо от това да робувате на някаква нова луда мания. Моята рокля Azzedine Alaïa с анималистичен принт е една от истински значимите ми покупки и ми стои перфектно.

Черните придобивки са една инвестиция и въпреки че цветовете също заемат голямо място в гардероба ми, никога не ги миксирам. Тоалетите ми винаги са изцяло черни, изцяло бели или изцяло бежови (каки).

Избирайте дрехи с характер



„Удобство“ не е част от моя моден речник. Когато се чувствате прекалено комфортно, губите своята гледна точка, затова аз предпочитам да нося дрехи, които притежават нещо дръзко в себе си. Предпочитам да определям моето дантелено бельо като секси пред релаксиращо и се опитвам да запазя тази нагласа, когато го нося под дрехите си по време на проби или когато пазарувам.

Облечете се от глава до пети



Тайната на моя грим и прическа е в максимата „колкото по-неглиже, толкова по-добре“. Това за мен се получава много лесно, защото не виждам нищо без очилата си. Никога не слагам очната си линия много добре рано сутрин, затова обикновено е размазана. Мисля, че това е секси; пък и винаги изглежда по-добре, когато настъпи вечерта. Разрошената коса добавя някакво младежко чувство на цялостната визия. Като всички останали и аз се опитвам да скрия белезите на годините, но уважавам своята възраст.
 

More All fashion