Следва

Риана на о-в Барбадос - Червеното червило и атрактивният бански - неизменна част от плажното облекло

Ръсел Бранд и Джемайма Хан - новата светска брит-двойка

Слухове за романа на Ръсел Бранд и Джемайма Хан вървят още от началото на октомври, а днес вечe...

People of art преди 10 години

Слухове за романа на Ръсел Бранд и Джемайма Хан вървят още от началото на октомври, а днес вече имаме и потвърждение: новата двойка се появи заедно на лондонската прожекция на документалния филм Unmanned: America's drone wars за прилагането на безпилотни технологии в американските ВВС.

Светската лъвица и екс-приятелка на Хю Грант Джемайма Хан скромно е прегърнала Бранд през талията, позирайки пред фотографите. Ръсел постоянно хвърля на красавицата томителни погледи, без да я отделя от себе си и на сантиметър.

Припомняме, че преди няколко дни бившият мъж на Кейти Пери съобщи, че се среща с ново гадже. А Джемайма пък качи в Twitter фото на Ръсел със собственото си куче. Така че най-сетне всичко си дойде на мястото - налице е нова любов.

Ръсел Бранд се разведе с Кейти Пери още през 2011 и от тогава е на вълната на волното ергенство. Джемайма пък, се раздели с мъжа си - играчът на крикет Имран Хан през 2004, след което попадна в обятията на Хю Грант.

Новата двойка се очертава като приятна и харизматична: и двамата са много хубави, достатъчно известни и очевидно интелигентни. Защо ли подозираме дълга и силна връзка?!


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра