Следва

Из 'Дневникът на една ку*ва': Жоро Илиев ме запозна с най-голямата ми любов... дилър!

Риана на о-в Барбадос - Червеното червило и атрактивният бански - неизменна част от плажното облекло

За повечето от нас плажът е перфектното място за отдих. За барбадоската перла обаче плажът е идеалното място...

People of art преди 10 години

За повечето от нас плажът е перфектното място за отдих. За барбадоската перла обаче плажът е идеалното място за фотосесия по бански. Докато си почиваше от турнето си Diamonds World Tour, Риана отскочи до родния Барбадос, където бе щракната в хиляди възможни пози.



Певицата носеше чифт тъмни очила на RayBan, червено червило и носеше нежна златна верижка около врата си. Предполагаме, че червилото е било от последната й VivaGlam колекция за козметичния гигант MAC, за която Рири туитна във вторник: „Потрудихме се доста здраво за създаването на колекцията VivaGlam и сме много доволни от крайните резултати!”.

След като всеки получи шанс да снима изпълнителката, тя се присъедини към приятелите си в практикуването на пълноценна почивка.



25-годишната певица не пропусна да прекара време и със семейството си, като самата тя сподели няколко снимки на нея и дядо й Браво, чийто 85 рожден ден празнуваха. На снимката се вижда как Рири целува дядо си по бузата, а заглавието гласи: „85 благословени години! Още много такива за теб, дядо!”.

Изглежда Риана е готова да се завърне победоносно в Барбадос след като турнето й приключи. Изпълнителката винаги се връща на родното място за Коледа, където наема специално къща за майка си Моника Брайтуайт и брат си Раджад.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра