Следва

Рожденият ден на едно “It” момиче - Алекса Чънг стана на 30 в тесен кръг и с много Chanel

Кристина Ортис и нейните толкова красиви бижута

Известната испанска дизайнерка Кристина Ортис след дълго прекъсване се връща в...

All fashion преди 10 години

Известната испанска дизайнерка Кристина Ортис (Cristina Ortiz) след дълго прекъсване се връща в "голямата мода". Тази зима тя ще представи неголяма колекция бижута, като мястото и времето за премиерата й не може да са по-точните - предколеден Париж.

Модният дизайнер Кристина Ортис е известна с изключително успешните си проекти за Prada, Lanvin, Brioni и Salvatore Ferragamo, и е истинска радост, че отново е решила да се върне в индустрията. В парижкия Colette хората, които лесно отличават доброто украшение, респективно добрия аксесоар, ще могат да се насладят през идния месец на необичайно изящните бижута на Кристина, стилизирани като ангелски криле.

Отделни украшения имат препратки към загадъчната елфска тематика. Дълги колиета, агресивни шарнирни пръстени, обици - всички те в два варианта: от черно злато с инкрустации от черни диаманти и от бяло злато със скъпоценни камъни с класически оттенъци.

Новата колекция вече спечели на своя страна любителите на добрата мода сред световните звезди: актрисата и модел Блейк Лайвли беше забелязана с обици на Ортис на едно от последните светски мероприятия.

Виж в галерията горе>>>
 

More All fashion