Следва

Селена Гомес - страшно секси на страниците на Flaunt Magazine

Гуинет Полтроу призовава звездите да бойкотират "оскаровото" афтърпарти на Vanity Fair

Афтърпартито на церемонията "Оскар", което устройва списание Vanity Fair, ежегодно събира...

People of art преди 10 години

Афтърпартито на церемонията "Оскар", което устройва списание Vanity Fair, ежегодно събира няколко десетки звезди от А-листата на Холивуд - не само непосредствени участници в церемонията, но и техни не по-малко именити колеги и приятели. Възможно е обаче, този път на партито да има далеч по-малко знаменитости - поне за това обеща да се погрижи Гуинет Полтроу.

Преди време актрисата се разсърди люто на списанието заради леко язвителна статия, подготвена без нейно знание (а Гуинет никак, ама никак не обича някой да посяга на безупречната й репутация!), че през 2008 година актрисата е имала роман с Джефри Софер. Тя вече помоли приятелите си да не коментират по никакъв начин и да не контактуват с редакторите на изданието, а сега вече призовава и другите звезди да бойкотират пост-оскаровото тържество.

Осведомени източници (за къде сме без тях?) съобщават:

Гуинет чувства, че отношенията й със списанието са напълно развалени, и сега настоява за това, приятелите й от света на шоу бизнеса не само да не общуват с журналисти от Vanity Fair, но и да пропуснат мероприятието. Ако трябва да сме съвсем точни, госпожата държи та напълно да се провали.

Кой би могъл да си помисли, че миловидната Палтроу, винаги така коректна и вежлива, може да се превърне в такава отмъстителна гад! Любопитно е все пак, кой от звездите ще подкрепи бойкота и? Да се надяваме, че не много: в края на крайщата, партито на Vanity Fair действително е "тържество на тщеславието", и да разглеждаме тоалетите на гостите е повече от интересно, така че все пак с двете ръце сме на страната на колегите! А вие?!



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра