Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП - 11 - 17 ноември

Талантлив колкото си иска, висок, рус и хубав, актьорът Леонардо Дикаприо ще навърши 39-тата си година на 11...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 11- 17.11. 2013 г.

Състоянието на биосферата ще бъде най-благоприятно през първите три дни на тази седмица. За това време, може да се прогнозира много комфортна атмосфера на обща инертност, мирни намерения и стремеж към интелектуални удоволствия.

Във вторник и сряда тези настроения ще получат допълнителен тласък от благоприятния аспект на Слънцето с Юпитер, който предразполага към щедрост и меценатство по отношение на приятели и близки. Наред с другите неща, това е чудесен реален повод за инвеститорите да повишат своя престиж и авторитет чрез спонсорски проекти в областта на образованието, спорта и развлекателната индустрия за деца.

От четвъртък вечер състоянието на биосферата рязко ще се промени към по-лошо под влияние на квадрата (90°) между Венера и Уран. Този аспект усилва неблагоприятното въздействие на друга напрегната комбинация - между Уран и Плутон, която в личен план сега "отговаря " за състоянието на семейните отношения, а като цяло - за състоянието и настроението на обществото, особено там където има национални и етнически проблеми.
"Включването" на Венера (която традиционно се свързва с емоциите и партньорствата) и Уран (изненади и дисбаланс) може да доведе до възникването на принципни разногласия и дори сериозни конфликти, най-вече заради опити за прикриване на важна информация или нелоялна конкуренция. Наличието на Плутон в тази комбинация също предупреждава за прекалена категоричност и упоритост, граничещи с истерия при постигането на лични цели или придобивки.

Също така, в четвъртък и петък нараства вероятността от геомагнитни смущения или магнитни бури, които могат да имат неблагоприятно въздействие върху здравето на хората със заболявания на кръвоносните съдове на главния мозък и опорно-двигателния апарат. Най-застрашени са тези, които имат в хороскопите напрежение в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

През уикенда състоянието на биосферата постепенно ще започне да се връща към нормалното, но пълнолунието в неделя призовава към предпазливост и грижи за здравето. Така че, в края на седмицата е добре да си отдъхнем без крайности и ненужен риск.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 11.11 – 17.11

ОВЕН 21.03 – 20.04

Възможни са сблъсъци, разногласия!


Ако твърде дълго упорстваш и не искаш да коригираш позицията си, много скоро ситуацията може да излезе извън контрол. Тази седмица е твърде напрегната, възможни са множество сблъсъци, разногласия и нарушаване на общата стабилност. Нещата няма да вървят по план, така че въвеждането на какъвто и да е ред за теб ще бъде изключително предизвикателство.

В крайна сметка, ще трябва да приемеш факта, че светът се различава от твоите представи и не влиза в установените от теб рамки.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Изчисти мислите си!


Опитай се да разнообразиш живота си и да се откъснеш от обичайната монотонност на ежедневието. Началото на седмицата способства за установяването на нови контакти и безгрижно общуване. Постепенно ще вървиш към размисъл и мечти, при това второто е за предпочитане, тъй като мислите ти може да те отведат в негативна посока.
До края на седмицата окончателно ще се потопиш в себе си, така че всякакви външни контакти и комуникация ще ти бъдат само в тежест, но се погрижи и собствените ти мисли да не те обременяват.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмица за медитация и уединение!


Първата половина на седмицата ще бъде за Близнаците не много успешна. Преди всичко е подходяща за медитация в уединение, за анализ на ситуацията и отдих, но в никакъв случай не се опитвай в този момент да изясняваш отношенията си. От четвъртък нататък ще имаш достатъчно енергия и в обкръжението, и в контактите с близките, ще цари мир и любов. И каквото и да се случи, ще бъдеш способен бързо да променяш своите приоритети и планове, да мобилизираш резервните си сили и да поемаш инициативата.

РАК 22.06 – 23.07

Прекрасно време!


Прекрасно време за Раците със свободни професии: ще почувстват прилив на вдъхновение, активност и разширяване на своето влияние. Благодарение на това ще имат нови поръчки, популярност в обществото, както и парични постъпления.

Но също така ще се увеличат и разходите - основно за предмети за дома, за развлечения или ще ти се прииска да си купиш нещо много скъпо, модно и елегантно.

В личен план променливо настроение и емоции. За Раците, които не са обременени със семейство, основна тема ще станат любовните и партньорски отношения.

За семейните двойки периодът може да стане доста напрегнат. Ще изплуват "натрупали" се проблеми, които дълго време са били отлагани или премълчавани. Постарай се мъдро и спокойно да подходиш към обсъждане на наболелите въпроси. Някои Раци може да се върнат към стари привързаности и това ще предизвика промени в личния живот.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Преценявай обективно ситуацията и претенциите на другите!


В работата може да се появи повишена емоционалност, особено в събота и неделя - деня на пълнолунието - и това, което в други случаи ти е изглеждало обичайно и нормално, тази седмица ще се възприема като болезнено и критично. Опитай се да преценяваш обективно ситуацията и претенциите на другите. Възможни са проблеми поради склонност към самозаблуда, разсеяност и избягване на отговорност.

В любовта - преглед на отношенията, преоценка на ценностите. Може да възникнат трудности на основата на битови недоразумения. Бъди готов да правиш компромиси и да се отнасяш с внимание към нуждите на близките. Подготви за любимия човек приятна изненада и не давай поводи да се съмнява в твоите чувства. Някои Лъвове може да правят опити за възстановяване на прекъснати връзки и за изясняване отношения.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Съсредоточи се върху вътрешното си чувство!


Време за взимане на решения и за активни действия, особено в романтичната сфера. Не отлагай за неопределено време, не прекалявай с прекаленото анализиране, не обременявай себе си и околните с дълги разисквания и съмнения.

Съсредоточи се върху вътрешното си чувство и зова на сърцето, стреми се към това, което ти се иска и харесва. Ако заседнеш в нерешителност и започнеш дълго да обмисляш всяка своя стъпка, от активна и позитивна, тази седмица ще се превърне в мудна и унила, пълна с тъжни мисли.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Добра седмица за активна работа!

Добра седмица за активна работа, за решаване на служебни задачи, внедряване на иновации и преобразувания, които ще бъдат изпълнени с ентусиазъм и надежда. При това настройвай се на реална вълна и не гради въздушни кули. Тогава се надявай на награда под формата на положителни емоции и материални средства. Някои ситуации в работата ще изискват повече търпение, трезва преценка и по-разбираемо обяснение. Не са изключени идеологически спорове с колеги.

В любовната сфера, мнозина ще почувстват охлаждане, отношението към този въпрос ще бъде сериозно и практично. Загуба на интерес към любовните приключения и флиртове, стремеж към отношенията с надеждни хора, които имат престижно положение в обществото. И съдбата ще ти предостави възможност да се запознаеш именно с такъв човек. A-нататъшното развитие на връзката ще зависи изцяло от теб.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Период, показващ резултатите от твоите усилия!


За теб тази седмица е период, показващ резултатите от твоите усилия. Някои проекти ще преминат в решаващ стадий, завършващ с успех или провал. Сега настъпва добро време за взимане на отговорни, смели и волеви решения, които могат да подобрят живота ти. Всички начинания през този период ще бъдат от решаващо значение за бъдещето. Бъди предпазлив: самозаблуда, липса на разбиране между партньори и произтичащата от това враждебност ще те постави в неизгодно положение. Твоят успех ще зависи от способността за творческо мислене, строга преценка на риска и дипломатичност. Полезно е да се обърнеш за съвет към по-опитни специалисти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Всичко идва и си отива, всичко се променя!


Седмицата ще бъде много променлива: в някои дни ще те съпътства късмет, ще можеш да очакваш финансова полза или друго щастливо събитие, а в други нещата ще се забатачват, срещите ще се провалят, а ситуациите ще се нареждат по неблагоприятен начин.

Така че, не се обезкуражавай, ако нещата се объркат и не разчитай на късмет, ако решиш да се заемеш с важна работа. Тази седмица, не я приемай на сериозно, тъй като всичко идва и си отива, всичко се променя.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмица за любов и приятелство!


Прекрасна седмица за любовта и приятелството. Венера е навлязла в знака Козирог, което ти дава възможност за подобряване на финансовото състояние, търсене на нов източник на доходи, печеливши придобивки и хармонизиране на семейния живот. В любовната сфера ще се увеличи потребността да обичаш и да получаваш любов. Ще имаш добър повод да покажеш чувствата си към обекта на твоето внимание - и той няма да остане безразличен. Самотните може да срещнат своята половинка.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Избягвай гнева и нетърпението!

Избягвай прояви на гняв, нетърпение и липса на внимание към интересите на другите. Сега ще трябва да направиш преоценка на връзките си и някои отношения. Опитай се да избегнеш фалшивите амбиции и авторитаризъм, не влизай в противоречие с висшестоящи: няма да си печелившата страна.

В личния живот ще имаш склонност да се държиш тайнствено и загадъчно и може да събудиш подозрение в половинката си. С по-голямо внимание и приятни думи ще избегнеш излишното безпокойство и натоварващи разговори. За свежите и млади отношения седмицата може да стане етап на проверка и преоценка на отношенията. Някои неудовлетворителни връзки може да бъдат прекратени. Но преди да направиш своя окончателен избор, помисли трезво.

РИБИ 20.02 – 20.03

Сблъсък на интереси!


През тази седмица може да си по-агресивен и раздразнителен, може неадекватно да се държиш с околните, което ще провокира сблъсък на интереси. Опитай се да сдържаш емоциите си и да не взимаш прибързани решения.

Добра седмица за материално благополучие, за покупки на дрехи, мебели и бижута. Понеделник и вторник са успешни дни. В края на седмицата е добре да отделиш повече време за семейството и работи свързани с дома.

Талантлив колкото си иска, висок, рус и хубав, актьорът Леонардо Дикаприо ще навърши 39-тата си година на 11 ноември, понеделник. Последно го гледахме и ни остави без думи във "Великият Гетсби" на Баз Лурман, очакваме го нетърпеливо и във "Вълкът от Уолстрийт".
 

More Astro