Следва

На пазар за ЛУКС - Топ аксесоарите на есен-зима 2013/14

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

През комина искаме...

All fashion преди 10 години

Отегчителни коледни кампании

Ние изключително много харесваме Burberry, английската им прецизност и умерената конервативност. Но сме на мнение, че коледната им кампания за тази зима е уморително традиционна.

Виждали сме много като нея, включително и от самите Burberry, а и Коледа не е ли време за полет на въображението?

През комина искаме да падне торба шарени изтрещели коледни брошури, които наистина да ни накарат да мечтаем за съвършения подарък, а не прагматични арт дирекции. Burberry, постарайте се повече! Със сигурност сте показали, че го можете.







Вижте и видеото тук>>

Поредната футболна драма



Дами, не сме ви предали и не сме започнали тайно да гледаме Шампионската лига. Става въпрос за новата линия бельо на легендарния Кристиано Роналдо. Да, прекрасно е, че мултифункционалният секссимвол Дейвид Бекъм най-накрая ще бъде стимулиран от спортсменска конкуренция, но линиите и на двамата нито са иновативни, нито са оригинални. А ние така и продължаваме да тънем в неведение защо мъжете ни искат да четем имената на любимите им футболни герои точно когато сме най-разгорещени.







„Бабо, защо зъбите ти са толкова големи?”
- Попитал съвременният тинейджър лейди Гага



Нищо чудно отговорът да е пост-шоу-авангардизъм съвсем в стила на певицата: „Аз съм ваш'та леля”. Тук вече оригиналността ни идва в повече и ние сме наясно, че, слава Богу, това няма как да е началото на нова тенденция. YouTube Music Awards не са достигнали нови висини, благодарение на появата на Гага в този ансамбъл, а и възниква въпросът дали тя е наясно, че Хелoуин мина и замина преди десет дена? Ако все пак сте съгласни с избора, който всъщност е гривна, носена като протеза, очаквайте продължението в готиното списание dope. Този път обаче ние няма да аплодираме иначе талантливата поп-дива.







Добра основа, лош завършек




Обожаваме луксозното бельо, обсипано със скъпоценни камъни. Но в случая Victoria’s Secret трябва сериозно да помислят дали толкова сериозни материали заслужават да бъдат увенчани с елементарни флорални мотиви. Моделът на стойност 10 милиона бе представен от Кандис Суинепул, страхотната супермоделка на бельо, на дефилето през изминалата седмица. Fantasy Bra е направен от 4200 от най-редките скъпоценни камъни, включително жълт сапфир.

Замисълът е гениален и с удоволствие бихме усетили прозирните кристали върху кожата си, но ни се иска те да бяха подредени с малко повече вкус.

Понякога просто не се получава



Както в случая на Клои Кардашиян. Сочната красавица бе забелязана миналата седмица да носи леко прозираща черна блуза и скандално неуместен кожен панталон, който не показва пищния й ханш по атрактивен начин. Няма да издаваме имената на дизайнерите, защото със сигурност проблемът не е в тях.








 

More All fashion