Следва

Сериалът „Под прикритие“ триумфира в първото издание на Jameson Златна Бленда

Орлин Павлов показа новата си любов!

Орлин Павлов показа новата си любов!

People of art преди 10 години

Суперкрасавица се радва на вниманието на Орлин Павлов след раздялата му с Яна. Певецът представи новата си приятелка на парти и сложи край на слуховете, че е в депресия и страда, видя НotArena.net.

Неизвестна блондинка с перфектна визия се радва на вниманието на актьора и певец. А появата им заедно предизвика куп коментари на светското парти.

Хубавицата, която е жива кукла Барби, събра погледите на присъстващите. С кожа, бяла като мляко, и сини очи, тя не спря да се усмихва цяла вечер, съобщават очевидци.

Самият Орлин не изглеждаше по-малко щастлив и предизвика огромно вълнение на купона. Както е известно, певецът изживя доста трудно раздялата с приятелката си Яна Акимова.

Двойката бе заедно близо пет години, но изненадващо се разделиха преди няколко месеца, когато танцьорката Яна срещна бизнесмена Петко Димитров и после двамата се ожениха на тържествена церемония. А певецът, очаквано, не бе сред гостите на събитието.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра