Следва

Рейчъл Зои: В деветия месец на бременността си съм!

Тайлър Суифт ще участва в пърформанса на шоуто на Victoria’s Secret

Не, глобалното затопляне не ни е хванало за гърлото... или май е? Но това е друга тема. Става дума за...

All fashion преди 10 години

Ноември е, жегите предстоят! 

Не, глобалното затопляне не ни е хванало за гърлото... или май е? Но това е друга тема. Става дума за предстоящото шоу на Victoria’s Secret, което несъмнено ще покачи температурите до максималните. Най-пищното зрелище, чиято единствена бегла конкуренция е карнавалът в Рио де Жанейро, със сигурност ще завладее не само почитателките на секси бельото, но и техните мъжки другари. Странно защо ли нито пааруването, нито FashionTV не успяват да спечеля интимните ни половинки?

Красавиците тази година ще са Линдзи Елингсън, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Кандис Суинепул, Бехати Принсло, Карли Клос и Доуцен Кроус. Прекрасните модели, които все още очакваме с нетърпение, направо ще се разтопят върху жарките тела на ангелите на Victoria’s Secret.


Тейлър Суифт

Днес бе оповестено, че за доброто озвучение ще се погрижат сладката Тейлър Суифт, британската момичешка група Neon Jungle и рок-бандата Fall Out Boy. Слуховете, че One Direction ще са сред изпълнителите, не се оправдаха. Най-вероятно причината е, че крехките им тела не биха издържали на покачването на температурите.

Шоуто ще се проведе утре в Ню Йорк и ще се излъчи на 10.декември, а ние го очакваме с нетърпение.

Миналата година зрителите само от Щатите надхвърлиха 10 милиона, затова не смеем да правим прогнози за гледаемостта следващия месец. Знае се само, че сензацията ще бъде излъчена в 180 държави.




 

More All fashion