Следва

Smirnoff създаде революционно мобилно приложение

Космически преживявания с Heineken

Мястото е перфектно подбрано за особено тематичната нова кампания на известната марка, предизвикваща...

All About Life преди 10 години

Изкачваме се на последния етаж на хотел Sense в сърцето на София и попадаме в неговия Rooftop Bar с една невероятна, взимаща дъха гледка към храм-паметника „Св. Александър Невски“ и половин София. Настаняваме се удобно в меките кресла, наслаждавайки се на цялостната обстановка с по една бутилка Heineken в ръка.

Поводът за събитието е последната вдъхновяваща кампания на Heineken, наречена The Voyage, с помощта на която трима българи ще имат изключителната възможност да заминат на космически трейнинг в базата на НАСА в Хюстън.

Мястото е перфектно подбрано за особено тематичната нова кампания на известната марка, предизвикваща приключенските натури в надпревара за голямата награда. Желаещите да влязат в играта трябва да изтеглят приложението на телефона си и да съберат километраж от 80 км. За целта всеки път, когато се изкачвате някъде нависоко, трябва да стартирате апликацията 80kmtospace на своя смартфон, след което да направите снимка.

За да ни мотивира още повече, Heineken ни направи свидетели на видеото към интригуващата кампания, в което най-добрият български състезател по планинско бягане, Кирил Николов – Дизела, ни показва как той се справя с предоставеното му предизвикателство, изкачвайки върхове, но този път не планински, а „градски“.

Повече информация може да намерите на сайтът на кампанията www.80kmtospace.com

Изтегли от AppStore за iOS

Изтегли от Google Play за Android






















 

More from View Sofia

10 съвета, които ще ти помогнат да се спасиш в "джунглата", или aкo "те Heineken® отнесат" на напълно непозната територия

All About Life преди 10 години

Седиш на стола, взирайки се в компютъра си, четеш заглавието на тази статия и клатиш глава неодобрително, след като се сещаш на колко хиляди километра се намират джунглите на Амазонка...

More All About Life