Следва

Новите дрехи на краля - Londonized party

Градът и KOSMODISK PRЕSTIGE

Както обикновено Теодора Йорданова, търговски представител, е в час пик на обичайното задръстване...

Shopping преди 15 години

Както обикновено Теодора Йорданова, търговски представител, е в час пик на обичайното задръстване. Нейната работа се състои в целодневно обикаляне на града и решаване на проблеми или с други думи, тя прекарва средно по 8 часа зад волана в една и съща поза. Не е лесно, по принцип, но Теодора е открила решението.

V.S. Как си? Малко банален въпрос, но в случая наистина ме интересува. Последният път, когато се видяхме, беше напълно отчаяна.
Т.Й. Не ми ли личи?! Тогава дори при вида на кола се побърквах. Отчаях се, защото обожавам работата си, но не издържах на болката в гърба, която се появи след многочасовото шофиране.





V.S. Стига де, ти си на 33 – какви болки?
Т.Й. Няма значение на колко си. С този заседнал начин на живот тогава изглеждах като на 63. Подпирах се, охках, пъшках, а вечер не спях. Ужасно е!





V.S. А сега?
Т.Й. Сега вече съм с KOSMODISK PRЕSTIGE. След като чух няколко последователни положителни коментара от мои приятели за него, видях го в достатъчно коли и осъзнах, че това може би е моят нов приятел. И да ти кажа честно, не сгреших.

V.S. Забелязах, че имаш влюбен вид – личи ти. Какво е чувството?
Т.Й. Докато те друсат дупките и неравностите по пътищата, ти усещаш лек и успокояващ масаж. А по време на досадните задръствания, гърбът ти си е намерил мястото. Това означава да си купиш верен приятел за 149,90 лв.




V.S. И аз искам такъв!


More from View Sofia

More Shopping