Следва

Лил от Стъклената Къща гостува на VIP Brother 2013

Емблематичният Jim Beam Турнир по Генерал се завръща

В духа на 12-тия Jim Beam Турнир по Генерал звездните гости ще имат привилегията първи...

Други преди 10 години

Много традиции се променят или се забравят в динамиката на днешната действителност. Една от тях обаче остава все така непоклатима и силна, а именно Jim Beam Турнирът по Генерал. Емблематичният Турнир ще се проведе в целия си блясък, както историята помни - всяка година по същото време, на добре позната дата, 19 ноември, в столичния Jim Beam Club Center.

"За истинските любители на качествения бърбън Jim Beam Tурнирът е ценен и специален като добре отлежалата кехлибарена напитка. А ние ще направим преживяването им още по-специално в дванадесетото издание на събитието, като представим на нашите приятели 12-годишния отлежал, ръчно изработен бърбън - Jim Beam Signature Craft”, споделя Милослав Хугасян, бранд мениджър на Jim Beam за България.

В духа на 12-тия Jim Beam Турнир по Генерал звездните гости ще имат привилегията първи да се запознаят с вкуса на новия Jim Beam Signature Craft. Сред тях ще бъдат Графа, Ники Кънчев, Орлин Павлов, Любо Киров, Диляна Попова, Ваня Щерева, Наско от Б.Т.Р., Mилена Славова, Васил Гюров.

За да бъде Турнирът истински оспорван, тази година битката за титлата Jim Beam Генерал ще се проведе в 2 кръга, в които ще участват 12 отбора. Състезанието ще излъчи трима победители, които ще имат щастието да осъществят по едно свое желание от организаторите.



Сред 12-те специални отбора е и отборът на „Бързо реагиращите”. В него ще вземат участие актьори от продължението на хитовата екшън комедия "Корпус за бързо реагиране”, с предстояща официална премиера на втората част на филма през февруари 2014 г. Гостите на Турнира ще имат удоволствието да бъдат първите, пред които ще бъде представена песента и официалния видеоклип към саундтрака на филма „Корпус за бързо реагиране” в изпълнение на Били Хлапето и Lexus.

В продукцията ще видим още и миналогодишния победител на Турнира – Башар Рахал. Директно от филмовата лента той ще се появи на бляскавата Jim Beam сцена, за да се превъплъти в ролята на водещ. Към него ще се присъедини актрисата и певица Карла Рахал. Отбор Рахал не само ще се погрижи за доброто настроение на всички гости и участници, но и за безупречното протичане на партито в духа и отговорната консумация на истинския бърбън вкус,

More from View Sofia

More Други