Следва

Searching Ebay - 25 прекрасни модни открития

Какво ново - Valentino установява модна диктатура в Шанхай

Колекцията започва с лоялно червени аутфити, но съдържа индиговосини и нежно млечни визии, които със...

All fashion преди 10 години

От вчера Китайската Народна Република се радва на нов моден режим, наложен от италианската модна къща Valentino. Гигантите отвориха колосален по размерите си магазин в Шанхай, вторият по големина с тази марка. „Скромният” храм на модата се помещава в бляскав търговски център, а първата колекция, специално създадена за китайскиs пазар, е с кодово название “Objects of Couture”.

Колекцията започва с лоялно червени аутфити, но съдържа индиговосини и нежно млечни визии, които със сигурност много ще отиват не само на азиатските дами. “Objects of Couture” комбинира ready-to-wear, haute couture и аксесоари с главни дизайнери Мариа Грациа и Пиерпаоло Пичиоли. Създадена специално за Шанхайския пазар, колекция на лейбъла за пръв съчетава всичко това, за да създаде образа на изисканата, многопластова и бляскава първа дама на Valentinо. При това тази съвременна китайска принцеса е и доста закачлива по един деликатен начин, независимо дали се намира в Забранения двор или шества по великите китайски улици.

Презентацията се състоя снощи и бе последвана от чудно празненство, огласено от оперна певица. Китайски знаменитости ще празнуват и днес на афтърпартито, най-вероятно издокарани с чисто новите тоалети на марката.
 
Вижте пролетно-лятната колекция на Valentino>>


Мария Грация Чиури и Пиерпауло Пичиоли












 

More All fashion