Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18 - 24 ноември

Кафе на релси - Starbucks направо във влака

Омагьосващата идея да "внедрят" фантастичния си рецептурник от най-разнообразни кафета в...

All About Life преди 10 години

Омагьосващата идея да "внедрят" фантастичния си рецептурник от най-разнообразни кафета в тялото на обикновен влаков вагон, е хрумнала на отличната верига за кафето-както-го обичаш-ако-ще-и-най-щуро, а именно Starbucks.

Още от края на месеца щастливците швейцарци и гости на богатата им държава, ще могат да седнат в кафенето, с което са свикнали по централните улици на цяла Европа и целия свят, директно от летището в Женева. Пасажерите в посока Сен-Гален всъщност са галениците на кафеената съдба, защото точно по този маршрут ще се движи оцветения в бяло и червено вагон, на чиято страна естествено се вижда и запазения знак на веригата - русалката с буйни коси.

Идеята е супер яка, но защо ли си мислим, че е като научна фантастика, поне гледана от нашата тукашна моментна гледна точка. Не че Старбъкс по линията София-Дупница ще е лошо, но никак не си го представяме.

А иначе, вече реалното кафене в братска Швейцария е с капацитет 50 места, като се дели на две зони: елегантна лаундж зона и кафе-бар.







More All About Life