Следва

Световните блогъри в Isabel Marant за H&M

Копринени произведения на изкуството

Ако сте почитатели на творчеството на гениалния Деймиън Хърст, но не можете да си позволите негов...

All fashion преди 10 години

Ако сте почитатели на творчеството на гениалния Деймиън Хърст, но не можете да си позволите негов шедьовър по очевидни финансови съображения, има една малка вратичка. От 15 ноември можем да я отворим онлайн на alexandermcqueen.com.

Докосваме я леко, трепва като крило на пеперуда... и попадаме в магическия калейдоскоп на колаборацията между Alexander McQueen и Хърст. В страната нна копринените чудеса всичко е цветно, хармонично и леко като най-фината коприна, от която са изработени ограничен брой шалчета с колекционерска стойност. Да, все още имате възможност да се сдобиете с едно от тях в онлайн магазина на марката на цени от скромните 315 паунда.

Всъщност това беше въпрос на време. Когато най-големите имена в своята област имат едни и същи влечения – в случая пеперуди и черепи, рано или късно успоредните им пътища се пресичат и ставаме свидетели на приказно красиви произведения. Най-доброто от най-доброто на най-добрите, гласи формулата на успеха на съвременното изкуство.

Сред заклетите фенове на страхотните шалове на McQueen са близначките Олесн, Бейонсе, Кейт Мос и Джей Зи. Сигурни сме, че ще прибавят и дигитално принтирани пеперудени крилца в гардеробите си, а защо да не го направим и ние? Все пак Коледа наближава, а и веднъж се живее.



















More All fashion