Следва

Фрида Густавсон за Vogue Германия

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Когато шведски...

All fashion преди 10 години

Фрида Густавсон за Vogue Германия

Когато шведски супермодел, култов стилист и надъхан фотограф се съберат, в гардероба са нахвърляни Celine, Valentino, Dior и други подобаващия одеяния, а сцена на действието е германският Vogue, нямаме друг избор, освен да отбележим фотосесията като любима. Моделът е двайсетгодишната снежна Фрида Густавсон, способна да стопли фешънистките ни сърца. Снимана от Хасе Нилсен (студио Camera Link), млад и все още невзел се на сериозно работохолик, чието творчество ще следим с интерес. Стилизирана от Клаудия Енгелман с много любов към лаконичните концептуални фотосесии, Фрида очарова с нежното сияние на деликатен лукс и безсезонна изисканост.

Цялата сесия може да разгледате тук>>

Световните блогърите в Isabel Marant за H&M



Колаборация на неповторимата Изабел Маран и скандинавския гигант H&M стана достъпна за модните маниаци, а на 13 ноември бяхме на ексклузивната предпремиера (четете тук). След като проследихме дрехите от колекцията още преди да са създадени, надзърнахме в бекстейджа и си напазарувахме предварително набелязани неща, с удоволствие ще си признаем, че интересът ни не се е изчерпал. Време беше бохо визиите да се появят и по улиците. Ето как изглежда колекцията върху фешън блогърите по света>>

Свежа колаборация



Безкрайно много обичаме сътрудничеството между дизайнери и артисти. Затова приветстваме общия проект на един от най-добрите живи художници, Деймиън Хърст, и дизайнерския бранд Alexander McQueen.

Великолепното преплитане на принтове с музейна стойност и лека като въздишка коприна резултира в дигитално принтирани шалчета, повече за които четете тук>>

Модел за подражание







Дженифър Лоурънс отдавна ни прави добро впечатление. Звездата от “Наръчник на оптимиста” не просто отказва да свали няколко килограма, както биха искали филмовите режисьори, но и упорито продължава да се държи без грам надутост.



На премиерата на „Игрите на глада. Възпламеняване” 23-годишната носителка на Оскар се отклони от червения килим, но само за да утеши 15-годишно момиче в инвалиден стол. Освен този чистосърдечен импулс у Дженифър, харесваме и роклята й Dior, която съчетава бял атлаз и много цветни пайети. В допълнение към страхотния имидж на младата Лоурънс е и новата й къса секси коса, с която талантливото момиче се похвали публично преди седмици в социалните мрежи.

Царствени кукли



Барби може и да е една противоречива пластмасова особа, обаче когато се премени добре, нямаме друг изобр освен да й го признаем. Отговорен за това е майсторът шапкар Стивън Джоунс, който е спретнал пет чисто нови аутфита за любимата си лична клиентка. Темата е „Коледа”, затова сред дългите коктейлни рокли и кадифени мини-поли се срещат мотиви като традиционния за западната култура имел и иконичната Снежанка. Капсулната колекция ще се продава в търговския център Селфридж Лондон, а всяка 29,5 сантиметрова фукла ще струва 250 паунда. Оценяваме дизайнерския принос за един по-културен коледен стил на пазаруване, който бихме искали да навлезе и в България.

Виж още тук>>
 

More from View Sofia

More All fashion