Следва

Editors' choice - Сън в лятна нощ

"Уимбълдън" в ръцете на Григор Димитров

На 17-годишна възраст Григор Димитров влезе в историята на световния тенис като стана шампион на „Уимбълдън”...

All About Life преди 15 години

На 17-годишна възраст Григор Димитров влезе в историята на световния тенис като стана шампион на „Уимбълдън” при юношите без нито един загубен сет.

Въпреки контузията и жестоките болки в рамото, както и ужасния дъжд непосредствено преди двубоя, най-младата надежда на България се пребори със съперника си Хенри Континен на корт номер 1 в Лондон и донесе титлата в турнира от „Големият шлем”, като стигна финала поединично. 

И така двамата съперници получиха възможността да използват революционната за тениса електронна система „Ястребово око”. Чрез нея всеки от тенисистите може да провери къде е попаднала топката, а резултатът излиза на огромен екран като графика, която публиката наблюдава.

Титли са печелили сестрите Мануела, Катерина и Магдалена Малееви и Сесил Каратанчева.

Григор Димитров е от гр. Хасково, тренира в академията „Санчес-Касал” в Барселона и е името, което прослави България на световния тенис корт - за пръв път българин вдига купата на "Уимбълдън" при юношите! 

Браво!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 15 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.