Следва

Blond Ambition: 10 брюнетки, превърнали се успешно в блондинки

Sensibio H2O - готов да полети навсякъде в новата си travel опаковка

Съвременната жена е в постоянно движение. Независимо дали се подготвяме за почивка през уикенда или за...

Hair преди 10 години

Денят ни обичайно е динамичен и пребогат на емоции, какъвто впрочем е и целият живот на една типична градска жена. Независимо дали се подготвяме за почивка през уикенда или за двуседмично бягство с любимия човек, винаги ни е много трудно да решим какво да вземем със себе си и с кои от драгоценните си козметични продукти се налага да се разделим.

За щастие обаче най-необходимият за кожата на лицето ни продукт – почистващата и най-чувствителната кожа мицеларна вода Sensibio H2O на дермокозметичната компания BIODERMA ни идва на помощ.



Новата изключително компактна travel опаковка на невероятната вода ни позволява удобството да я носим в несесера, без да се притесняваме от обема й. Почти вълшебното й съдържание се пренася лесно в 100-милилитровата бутилка с разпознаваема розова капачка.



Новосъздаденият перфектен за пътувания размер, колкото една човешка длан, ще улесни многократно всекидневната ни разкрасителна програма, за която винаги ще има специално място не само на нощното шкафче, а вече и в куфара ни.



Като безспорен лидер сред козметичните продукти за отстраняване на грим, Sensibio H2O ефикасно замества замазващото тоалетно мляко, гел или тоник, отстранявайки дори водоустойчив грим.

Силата му е в т.нар. мицеларни микрочастици, достатъчно мощни, за да се справят с всякакви замърсявания, и достатъчно нежни, за да се използват всекидневно върху кожата и сутрин, и/или вечер.

Sensibio H2O е резултатът от изключително мека почистваща формула, която не дразни очите, тонизира и действа противовъзпалително, като след нанасяне кожата се чувства сякаш напоена с вода, лека, освежена, удовлетворена и благодарна.
 

More Hair