Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дария Вербови е новото лице на Mango. Наследява Кейт Мос, Скарлет Йохансон, Пенелопе Круз

Макар и леко носталгични, че Mango остана в историята на софийския градски шопинг, защото...

All fashion преди 10 години

Макар и леко носталгични, че Mango остана в историята на софийския градски шопинг, защото магазинът им вече го няма тук, се радваме на новото рекламно лице на испанския бранд, а именно очарователно-загадъчно-прекрасната Дария Вербови. По думите на представители на компанията, 29-годишният модел отлично предава духа на компанията и това наистина изглежда така.

Кадри от пролетната кампания на Вербови ще се появят по страниците на списанията през март 2014 година. Фотографът Джош Олинс вече е заснел сесията с Дария на канарския остров Лансароте. Моделът позира в нежни и въздушни дрехи с принтове и бродерии.

Мениджърът по връзките с обществеността на MNG by Mango Нинона Вила заяви:

В кариерата си Дария вече е успяла да стане лице на най-добрите модни и козметични марки в света. Това впечатлява. Освен това тя идеално въплащава в себе си ценностите на бранда Mango — младо момиче с ярка индивидуалност и отлично чувство за стил.

В списъка от вече осъществени рекламни кампании на модела са брандове като Christian Dior, Versace, Chanel, Roberto Cavallli, Yves Saint Laurent, Lancome, Celine, Isabel Marant и много други.

Преди Вербови лица на испанската марка бяха други водещи модели и актриси: Миранда Кер, Кейт Мос, Пенелопе Крус, Мила Йовович, Каролина Куркова, Наоми Кембъл, Скарлет Йохансон.

В очакване на снимките с Дария Вербови, предлагаме да си припомним как изглеждаха кампаниите на Mango преди нея.


Миранда Кер


Пенелопе Круз


Кейт Мос


Скарлет Йохансон
 

More All fashion