Следва

Малка, черна и тържествена

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Victoria’s Secret - там не всичко...

All fashion преди 10 години

Ако се чудите как да привлечете вниманието към себе си, не правете като Джесика

Въпреки овациите ни за шоуто на Victoria’s Secret, там не всичко протече гладко. Сладката Тейлър беше удостоена с честта да бъде славеят на събитието, но очевидно не всички моделки са били доволни. Като например Джесика Харт, според която Тейлър не е достойна да чурулика на подиума и то не защото не може да пее, а защото не би била добър модел на бельо.



Първо, логиката ни се губи. Тук Джесика тотално се изложи, привеждайки аргументи като на тригодишно бебче, ако това неадекватно изказване изобщо е аргумент. Второ, не че това е толкова важно за главозамайващата й кариера на певица, но Тейлър има страхотно тяло. Момент, има и трето – по-късно Джесика публично се извинява, казвайки, че песента Pisces е любимата й от творчеството на Суифт. Само дето Тейлър и досега не е писала подобна песен.

Ако всички ви гледат, не се обличайте така



Гага, Гага... Уважаваме уникалността и манията ти за аплодисменти, но ти упорито продължаваш да ни разочароваш. В своята история певицата има много силни моменти, както певчески, така и стилистични, но странно шаващият цветен гащеризон по време на откриването на бутик на H&M на Таймс Скуеър, Ню Йорк, не е сред тях. Харесахме цветовете и въобще артистичността на десена и дори донякъде сме съгласни с експлозията от руси екстеншъни в главата на Гага. Обаче тук имаме очевиден спор между кройка и фигура. Или странните зъби, с които тя се появи на YouTube Music Awards са й донесли страхотен апетит и тя наистина е качила 2-3 килца, или стилистът й е за бой. И в двата случая историята на модата ни е показала примери, че дори с по-овални форми една лейди, пък била тя и Гага, може да радва окото.

Ако сте футболист, не пренасяйте играта извън терена







Както правят секси батковците Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо. Миналата седмица топката беше в екзотичния младеж, който гордо позираше пред собствената си двайсетметрова фотография, но не за дълго. Кристиано тъкмо лансира собствения си амбициозен лейбъл и Бекъм реши да отвърне с подобаваща коледна колекция за H&M.

Всичко е прекрасно, играчи! Дербито продължава и ще продължава, а ние ще чакаме да измислите нещо истински оригинално сами, без отбора си от дизайнери, защото не е никак спортсменско от ваша страна.

Ако имате страхотно лого, не го губете



Като Gucci. Да, модният гигант официално загуби правото си да използва логото си върху дрехи и аксесоари. Ако сега искаме да се докоснем до двете иконично преплетени G-та, ще можем да го направим само в парфюмерите. И то не за друго, а защото при пет години неизползване на едно лого, притежателят му го губи.

Очевидно във Великобритания, за разлика от България, никой не е привилегирован пред лицето на закона. Одобряваме конституционалната строгост, но Gucci, стегнете се! Вече се чудим какво ще загубите следващия път.

Ако имате страхотно тяло, не го фотошопвайте




Не за друго, а защото истината винаги излиза наяве. Този урок трябва да научи Миранда Кер, която е суперсекси, но очевидно страда от ниско самочувствие. Или като малка много е искала да бъде „По-по-най”, но никой не я завел при Бате Енчо.

Историята е следната: в Instagram Кер публикува снимка на себе си и на две от ангелчетата от миналогодишното шоу на Victoria’s Secret, където ясно се вижда колко по-малка е талията й от техните. Малко по-късно обаче ни оповестява и оригиналната снимка, с извинението, че „искрено се е объркала”. Интересно дали ако Миранда и тази година беше на подиума на Victoria’s Secret, пак щеше да се обърка? Не харесваме подобни дребнавости.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.