Следва

Дъщерята на Кание Уест и Ким Кардашян ще е лице на «Givenchy»

Стил урок на седмицата - Полата с цепка най-отпред

Истински образец за това как молив кройката въздига силуета до най-висша форма на елегантността, подкрепена...

All fashion преди 10 години

Полите с цепка или модел „прегърни ме” определено ще владеят не само подиума, но и улиците този сезон.

Дължините им са всякакви. 

Същото важи за цветовете, материите, стиловете, както и за дамите, които ги носят – от бунтарски настроени свежи блогърки до модни гиганти като Уляна Сергеенко.

Ако ви се намира подобна дреха, съветваме ви по-бързо да я разходите по улиците на София, като за урок ви служат показаните по-долу примери.

Как се получава това красиво и поощряващо женствеността стилово приключение с полата с цепка в най-студените дни на ноември, намираме успешната формула за всеки от различните й варианти. 

1. Пола с цепка в тържествен тон по примера на Сергеенко:



carolinesmode.com

Истински образец за това как молив кройката въздига силуета до най-висша форма на елегантността, подкрепена от дантелата, червения сатенен ток и цялото излъчване на очарователната руската жена. Почти непостижим аутфит в условия, различни от тези на град, модна столица, по време на Fashion Week, но прекрасен и вдъхновяващ. 

2. Лежерно 


theblondesalad.com


carolinesmode.com

Полата е мини размер, дава свобода на движение и много лесно влиза в съчетание с тениските през лятото, с едро плетения пуловер през есента, с палтото, което да е по-дълго от нея, ботите до глезена и може би черния чорап през зимата. Коженото яке е съвсем на мястото си, както и белият градски кец Converse.

3. Вариантът "oт 9 do 5"


Thelocals.dk


Vogue


V magazine

Тук дължината е изначално важна - тя е средна, т.е до средата или малко под коляното. Цепката е голяма, висока, но всичко останало е умерено - очевидно е, че на такава пола сако или палто oversized модел, пуловер с поло яка или суитчър, голяма чанта или пък само портмоне в ръка по време на обедната почивка са нейните верни другари.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.