Следва

Двоен Item of the Day

Виктория Бекъм и нейните чанти от влечуги за Mytheresa.com

Несъмнено едноименната ѝ линия от разкошни кожени чанти е доказалa многократно своята...

All fashion преди 10 години

"Когато проектирам дизайна на една чанта, всичко ме тласка към създаването на едно истински луксозно творение", казва Виктория Бекъм.

Несъмнено едноименната ѝ линия от разкошни кожени чанти е доказалa многократно своята стойност, висейки на ръцете на различни it-персони, а сега в най-новата си инициатива, Виктория ще обедини сили с Mytheresa.com за направата на лимитирана колекция от шест чанти в класически за нейната марка силуети.

Оставяйки своята характерна палитра от приглушени тонове настрана, Бекъм се заема да разнообрази монохромните черно-бели clutch чанти с чанти за рамо с буквално спиращ движението цвят магента върху кожа от алигатор, гущер и питон. "Това е една чудесна възможност да си поиграете с цветовете", просто казва тя.

Като една ревностна бизнес дама, съпруга и предана майка на четири деца, безспорно може да се каже, че г-жа Бекъм разпределя един наистина тежък товар между почернелите ѝ от слънцето, нежно изваяни рамене. Миналата седмица тя бе домакин на вечеря в Германия по случай колаборацията, заедно със съпруга си, който е един от номинираните за посвещаване в рицарство, след което има голяма вероятност към списъка с постижения на Виктория да бъде добавена и титлата "Lady".






 

More All fashion