Следва

Риана в шейсетарско настроение с чисто нова прическа

Обичта на известните - Тилда Суинтън и Сандро Коп в Париж

Тилда Суинтън и новозеландският художник Сандро Коп са в абсолютно хармонични отношения, заедно са вече от...

People of art преди 10 години

Двамата са супер сладки заедно и ако някой тръгне да надига глас, че понеже разликата им е 18 години в полза на актрисата, рано или късно любовното случване помежду им ще се спихне, директно заявяваме, че подобно нещо изобщо не се задава на хоризонта.

Тилда Суинтън и новозеландският художник Сандро Коп са в абсолютно хармонични отношения, заедно са вече от години, а мълчаливото им пълно единение демонстрират и тези сурови, но страшно готини бохемски кадри от почти зимен Париж от миналата неделя.

Суинтън и Коп не се появяват често пред публика заедно, всъщност фотографският урожай е не повече от един-два пъти годишно, затова и за феновете такъв тип попадения винаги са събитие.

Тилда и Сандро се разхождат из най-романтичния град на света, облечени скромно, но с вкус и при пълно единение на стилистичните виждания, като при това се държат извънредно скромно и дискретно - никакви целувки, нито дори държане за ръце.



В интерес на истината не е известно къде живее двойката. По някои предположения, актрисата и художникът прекарват по-голямата част от времето си в Ню Йорк или Лондон.



Напомняме, че миналото лято всички жълти списания тръбяха, че любовниците живеят в една къща с бившия съпруг на звездата - режисьорът Джон Бирн и децата им - 15-годишните близнаци Ксавие и Онор. Самата актриса нарече тези слухове скучни и безинтересни.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра