Следва

Две брилянтни нови хайверени терапии за възстановяване и озаряване на лицето и тялото

Blond Ambition: 10 брюнетки, превърнали се успешно в блондинки

„Джентълмените предпочитат блондинки”; независимо дали сме съгласни или не, е безспорен факт, че русото...

Celebrity beauty преди 10 години

Не знаем дали наистина „Джентълмените предпочитат блондинки”, както е заглавието на култовия мюзикъл с Мерилин Монро, но е много вероятно да е така. Защото 50 години след нейната смърт главозамайващата актриса продължава да е секс символ номер едно, а като се замислим, остават такива във вечността сякаш повече русите жени (виж тук примери за това).

И ако вземем пример от Дженифър Анистън и решим отегчението, разочарованието, рутината с нова прическа, и то точно преди Коледа и началото на новата година, то промяна в цвета на косата е може би по-благоприятната за визията ни стъпка от ножицата.

Преди да посегнем обаче към русото, ако по рождение и убеждение сме брюнетки, е важно да преценим дали от нас ще излезе подобаващо успешна блондинка. Изваждаме най-добрите руси трансформации на 10 известни жени, а следващата седмица ще покажем 10 блондинки, които са били точно толкова сполучливи и като брюнетки през годините:

1. Риана




След като смени почти всички цветове на дъгата, Риана логично се спря и на русото. Харесваме контраста между кожата й с цвят на кафе лате и слънчевия и леко студен рус нюанс, както и късата й, пънкарска прическа с омбре ефект в меко златисто.

2. Рейчъл Макадамс



Май няма цвят, който да не отива на лъчезарната Рейчъл, но пшеничното русо подчертава свежия тен и светлите й очи по неповторим начин.

3. София Вергара



Пищната София също не се поколеба да посегне към светлото. В интерес на истината преходът й към пясъчно русото изглежда много естествен, затова й даваме шест точки за промяната. 

4. Кейт Бекинсейл



Съвсем наскоро установихме, че и Кейт е посягала към русото (кой не е). Резултатът определено е сполучлив и й пасва не по-малко от кестенявото, така че се надяваме в най-скоро време да я видим отново в ролята на блондинка.

5. Бионсе



R’n’B кралицата определено трябва да поздрави фризьора си, тъй като русото стои страхотно на фона на шоколадовата й кожа. 

6. Ким Кардашян



Мама Ким обича периодично да експериментира с визията си. В момента от черните й коси няма и следа и трябва да признаем, че противоречивата личност Кардашян най-после намери себе си като блондинка.

7. Натали Портман




Носителката на Оскар носи новия си, златист цвят с широка усмивка-сигурна гаранция, че много й харесва. Косата й е все така блестяща и красива, а лешниковите й очи изпъкват още повече.

8. 
Черил Коул



След кофти развод и публично унижение в британския X factor определено подкрепяме решението на Черил за промяна. Цветът на старо злато и средната дължина на фризурата подчертава прекрасно матовия тен на певицата, затова няма как да не се запитаме дали от L’Oreal, на които тя е рекламно лице, тайно не са й подшушнали да се изруси. Каквато и да е причината, резултатът определено е красив.

9. Емилия Кларк




Името на Емилия стана известно покрай участието й в „Игра на тронове”. Синеоката красавица е в ролята на сребристо русата Денерис и макар да е с естествено тъмен цвят, трябва да признаем, че й отива много да е блондинка.

10. Ан Хатауей



Кой би предположил, че миловидната Ан Хатауей ще посегне към русото? Въпреки че сме свикнали да я виждаме в тъмни нюанси, хладното русо прави чертите на красивото й лице по-изразителни и се допълва по интересен начин от винено червеното червило.
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя