Следва

Моят дом е моята фешън крепост

Б като Библия, Б като Блог

Те са тук! Плетеният дебело, като от добрата съседка, пуловер, изящният топ от чуден лен, секси роклята с...

All fashion преди 10 години

Той не е като всички

Те са тук! Плетеният дебело, като от добрата съседка, пуловер, изящният топ от чуден лен, секси роклята с неочаквано къса дължина и всичко друго, което в последните 10-ина години се научихме страстно да обичаме, ако е под лейбъла на Изабел Маран.

И когато миналата седмица стръвно хукнахме да купим каквото бяхме заплюли от премиерата й в H&M, някак естествено сърцата ни запрепускаха сезон-два назад, за да се вдъхновят отново и отново. Бейкстейджът от дефилето на дизайнера от преди малко повече от две години ясно показва защо.




























knighttcat.com

Татко ми е върхът!
















Той е голям и спасение дебне отвсякъде. Той е светът ми, той е моят татко. Затова обещавам, и си признавам, нищо, че обещах на мама да си мълча, че на татко за празника ще подаря този пълен догоре, даже преливащ от обич, албум, защото Татко ми е върхът!, а който не вярва - да иде да види татковците от нашия конкурс!

joannagoddard.blogspot.com

Аспен едно време



































Носталгични или по-точно разтърсващо носталгични са тези безкрайно готини снимки, които волно или не ни отнесоха към онази така любима ни поредица за миналото по нашето Черноморие. И нищо, че хората говорят, че глупакът живее в миналото, а мъдрецът в настоящето, ние просто искаме, нуждаем се, безумно държим да гледаме тези снимки дълго.

През целия ден и след него. Защото какво са някакви си 43 години време, когато става дума за сняг, красота, жени с безумно щастливи усмивки, за Аспен, за въздуха, за елегантността, за живота...

missmoss.co.za

Изкуството да поднесеш подарък


















И като се замислихме за подаръците, се сетихме колко е хубав моментът с тях. Избирането, наричането, опаковката, жеста на протегнатите ръце, когато от нас енергията ни във формата на преживян дар отива у другите.

Затова си обещаваме да съберем, оценим и откраднем, в най-хубавия смисъл на тази дума, всички превъзходни идеи за опаковането и избора на подаръци за Коледа, с които джунглата на блоговете изобилства. Първа стъпка - днес!

theglamourai.com

Палачинково утро









За да заухае на топло, за да вдъхнем аромата на любов, за да ни потекат лигите на гладни естети, за да... и още поне 200 причини да си направим френски, тънки като листо палачинки, в които да добавим богата плънка от резени ябълка, запържени в масло. За тази божествена ноемврийска идея ни подсеща bluebonnetsforsal.com, а ние, докато бъркаме леко тигана с високи стени, мълчаливо й благодарим.

 

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.