Следва

Новите лица на модата: Холи-Мей Сейкър

Моят дом е моята фешън крепост

Обичаме усещането от допира на меките материи върху...

All fashion преди 10 години

Обичаме усещането от допира на меките материи върху кожата ни, а в комбинация с любимата ни жилетка сме способни поне мъничко да харесаме студената зима. Перфектната мързелива картинка би изглежда така: да сме сгушени на топло вкъщи с интересна книга в ръка или с пухкавия домашен любимец.

Всички добре знаем, че дрехите, които носим вкъщи се делят на два вида: такива, които обличаме, когато сме сами и никой няма да ни види, и такива, специално подбрани за гаджето. Ако сред първите обикновено откриваме широк анцуг в неопределена цветова гама, широка тениска, голям и топъл суитчър и различни чорапи, то във втората категория попадат сатенени роклички, клинчета с подходящ топ и красив халат. И все пак, ключовите думи, когато говорим за домашно облекло, са: комфорт, мекота и свобода. Домът е предназначен преди всичко за почивка и е нашето гнезденце, където можем да се отпуснем и да забравим за дрескода.

Разбира се, съвсем не е задължително комфортните дрехи за дома да бъдат стари и раздърпани. В духа на вдъхновението ни за уютни и топли следобеди, ето и няколко начина как да се облечем едновременно удобно, подходящо за вкъщи, и все пак да запазим женствената линия.

Какво включва красивият подбор:



Комплект нощница и халат от тъмносин сатен Donna Karan Nightwear, съответно 259.90 BGN и 299. 90 BGN, за нощите, в които не сме сами; или карирано и сладко долнище DKNY Nightwear 57.90 BGN и дълга тениска в бежово и синьо DKNY Nightwear 299. 90 BGN, която може да се съчетае с клин за вкъщи или просто да спим с нея.

Всички продукти са от fashiondays.bg



Ако пък се чувстваме комфортно по-спортни, защо не заложим на суитчър и широко долнище?. Комбинацията от розово и шоколадово кафяво е много момичешка и сладка (и двете от Juicy Couture, 104.90 BGN и 144.90 BGN). Дълъг сив блузон с готина щампа Love Moschino 349. 90 BGN плюс клинче е за дните, когато приятелките или любимият са ни дошли на гости.

Всички продукти са от fashiondays.bg

За всички почитатели на интериорния дизайн Fashion Days предлагат и страхотна селекция от декоративни и практични продукти за една уютна и модерна визия на дома.



Кутиите, например, никога не могат да бъдат излишни, а ако имат интересни флорални десени и нежни нюанси като тези на Kanguru (цената им варира между 17. 90 и 15. 90 BGN) получаваме една неочаквано добра комбинация, за която има място под всеки покрив. А чаршафите от Kenzo, независимо дали са в бонбонено розово или топлокафяво, ще се превърнат в любимия аксесоар за леглото ни или дивана в хола.

Всички продукти са от fashiondays.bg



Декоративните възглавнички и пухени завивки за столовете са чудесен и бърз начин да придадем свежест на интериора, която впоследствие да очарова гостите ни. Покривалата за столове са от Nature collection, съответно на цени от 244. 90, 209. 90 и 349. 90 BGN, а възглавничките в пастелни и по-ярки нюанси, както и одеялата са Tiseco home studio (цените варират от 20. 90 BGN за по-изчистените модели и 67. 90 BGN за по-пухкавите).

Всички продукти са от fashiondays.bg

Ето как можем да погледнем на почивката вкъщи от съвсем различна гледна точка и в духа на мързеливите уикенди нека завършим с един цитат от Марк Твен: „Не оставяйте нищо за утре, ако можете да го оставите за другиден”.

Every day is Fashion Day!
 

More All fashion