Следва

В Лондон показват личната дизайнерска колекция на музата на Маккуин - Изабела Блоу

Новите лица на модата: Холи-Мей Сейкър

„Невинна брит инвазия в модата” звучи като перфектно заглавие върху някоя от снимките на Холи-Мей Сейкър.

 

All fashion преди 10 години

„Невинна брит инвазия в модата” звучи като перфектно заглавие върху някоя от снимките на Холи-Мей Сейкър. 18-годишната англичанка от Ливърпул е близка приятелка с друг английски модел, а именно лудата глава Кара Делевин.

Холи може и да е фенка на Джъстин Бийбър, но в нейния случай това не е равносилно на липса на характер. Момичето се прочу с пролетното дефиле на Nina Ricci, когато на сцената му се появиха полуголите протестиращи жени от FEMEN. Една от тях дори хвана ръката на модела, а на клипа се вижда как Холи-Мей рязко я прибира към тялото си.

„Когато тя хвана ръката ми и се опита да повдигне полата ми, дръпнах ръката си с такава сила, че я ударих по носа. Бях много ядосана, но трябваше да запазя спокойствие и да довърша дефилето. Направо ми се искаше да ги избутам и двете от сцената! Провалиха любимото ми шоу!”
, споделя моделът пред fashion. telegraph. co. uk.



Освен че за крехките си 18 години Холи има в портфолиото си дефилета за Miu Miu, Chanel, Kenzo, Marc Jacobs, Nina Ricci, Fendi, тя е и в топ листата за нови лица на models. com.

Младата британка се отличава с романтичните си северни черти - бледа кожа, руса дълга коса, почти невидими, но плътно вежди и поразяващи сини стъклени очи. В Холи-Мей има и едно очарователно шейсетарско излъчване, с което манекенката пленява големите модни майстори, напомнящо на супер модел от онова култово десетилетие. 

Стартът на Сейкър в бизнеса е зашеметяващ и тепърва я очакват сериозни ангажименти, може би и мащабни рекламни кампании. 












Marc Jacobs


Nina Ricci






 

More All fashion