Следва

ANNEKE Van GIERSBERGEN представя новия си албум у нас

Лейтън Мийстър и Адам Броуди се сгодиха

Лейтън Мийстър и Адам Броуди сe сгодиха...

People of art преди 10 години

Звездите от всеизвестните сериали "Клюкарката" и "Ориндж Каунти" Лейтън Мийстър и Адам Броуди са сгодени, съобщава списание Star.

Чаровната брюнетка се познава с горещия красавец от 2011-та година, но официално двамата са заедно от 2012-та.. Според запознати двамата актьори, които се влюбиха на снимачната площадка на общ филм, са се решили на голямата стъпка, защото са луди един по друг.

"Двамата са луди един по друг и отдавна обсъждаха идеята за сватба", издава близък до младата двойка.

Припомняме, че 26-годишната красавица и 33-годишният актьор се запознават през 2011-а, по време на снимките на филма "Oranges" и оттогава са много близки приятели. В началото на годината заминават на почивка в Банкок заедно и оттогава са неразделни, а приятелството им прерастват в нещо повече.

Това не е първата връзка на любимеца ни от "Кварталът на богатите", която той има с колежка. Адам беше сериозно и дълго обвързан с екранната си половинка от популярния сериал - Рейчъл Билсън.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра