Следва

Професионалните уреди за коса DIVA на предпразнични промоционални цени

Животът след 45 - Барбара Бекер

Красивата мулатка Барбара Бекер става популярна благодарение на брака си с...

Celebrity beauty преди 10 години

Един шумен развод след унизителни изневери, една стабилна приятелка купонджийка като Наоми Кембъл и една много точно преценка за това къде й е мястото в света превръщат тази ярка личност във вдъхновение за това как трябва да изглеждаме и да гледаме на живота в по-хубавата му, узряла за положителни промени възраст.

В рубриката ни „Животът след 45” ви представяме нея.

Красивата мулатка Барбара Бекер става популярна благодарение на брака си с тенис звездата Борис Бекер. Заслугите на вече бившия й съпруг за нейната изключителна известност обаче свършват дотук.

Като истинска представителка на зодия Скорпион (рождената й дата е 1 ноември), Барбара тъче успешно на няколко стана: майка на 2 деца от брака й с Борис и поприща на модел, актриса и дизайнер едновременно. 46-годишната Барбара е дизайнер на бижута от 12 години насам, а последната й колекция се появи на пазара през 2012 година.



Бекер има зад гърба си и успешни появи в телевизионни сериали, един от който в съвместно участие с Борис. Въпреки че няма как да не се възхитим на силата на характера и на успехите й, истинската привлекателност на Барбара се крие в нейната непринудена женственост.





Независимо дали релаксира на плажа по бански, снима модна фотосесия или се появява на светско събитие, присъствието на Барбара е магнетично, с царствена нотка, която тя подчертава, но никога не натрапва. Освен че обожава дрехите на американския бранд, локализиран в Маями - KREL, прави впечатление, че Бекер залага на рокли, високи токчета и красиви аксесоари. Интересните детайли като дантела, графични и трайбъл щампи, както и животински и флорални принтове също са сред фаворитите й.



Дългата си, смолисто черна коса Барбара носи свободно пусната, изправена или на леки вълни, а гримът й винаги е максимално естествен, подчертаващ нежната й кожа. Онова, което наистина ни впечатлява в модела-дизайнер-актриса обаче, е нейната фигура. Макар и на 46, и с две деца, Барбара демонстрира завидна физика на плажа в Маями. Тялото й изглежда стегнато, тонизирано и изпълнено със сила и енергия, а не изтощено от диети и гладуване.



Тайната на Бекер за красива и стройна фигура се крие в балансирания й начин на живот. Освен че се храни редовно и здравословно, Барбара е и инструктор по пилатес и йога и отделя по малко време всеки ден за медитация. Здрав дух в здраво тяло, както гласи известната поговорка.



Фитнесът също заема ключово място в графика й. Актрисата не само че редовно посещава залата с любимия си инструктор, но и има страхотна линия от спортни дрехи. Ние добре знаем, че модерният и хубав екип е един чудесен и мотивиращ фактор за тренировка, изглежда, че това важи с пълна сила и за умопомрачителната Барбара.

Истинска жена - находка, вдъхновяваща и секси, изглеждаща точно на толкова, на колкото е - на прекрасните 46! 









За самочувствие и визия като на Барбара е нужно да се погрижим за специалните изискванията на кожата ни след една определена ъзрастMatriciane Sérum възстановява метаболичните цикли на кожата и я зарежда ежедневно с енергия. Високо концентриран с патента MATRICIUM®* на дермокозметичната компания BIODERMA, продуктът снабдява кожата с основни биомиметични хранителни вещества, стимулиращи регенерирането на клетките. 

Съставен с карнозин, заради неговото специфично антиоксидантно действие, Matriciane Sérum предпазва кожната тъкан от гликиране (увреждане) и запазва свежестта и еластичността на дермата.

Обогатен с трипептид C, продуктът задейства естествения биосинтез на АТФ (аденозин трифосфат): молекулата, която генерира клетъчна енергия. Подсилва действието на ежедневния крем, текстурата му е приятна с много лек аромат. Хубаво е да знаем също, че Matriciane Sérum съдържа само естествени консерванти - фруктоолигозахариди

Подходящ при бръчки, загуба на плътност и блясък. Чудесен е след естетични процедури (пилинги, филъри, лазери) по лекарска препоръка, защото съпровождa и оптимизира ефективността на лечениетo.


 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи