Следва

Изящна гривна на име PANDORA

Обичта и кампанията на известните: Аня Рубик и съпругът й заедно за Коледа

Когато смесим Прибалтийска и Балканска кръв на едно място, получаваме една неустоима...

All fashion преди 10 години

Когато смесим Прибалтийска и Балканска кръв на едно място, получаваме една неустоима комбинация: Аня Рубик и съпругът й (също така колега модел) Саша Кнезевич са новите звезди в коледната рекламна кампания на полския бранд за бижута Apart.

Сгушени един в друг на фона на коледни дръвчета, приглушени светлини от свещи и красиви орнаменти, двамата пресъздават по много автентичен и трогателен начин духа на празника. Неподправената химия между двамата лъха на талази от снимките, а и няма как да бъде другояче, тъй като само преди три години двойката се сгодява малко преди Коледа в красивата Виена.



Моделите официално са семейство от юли 2011, а сватбата се състои в Деиа, малко градче на остров Майорка. Припомняме, че булката бе облечена в специално създадена за нея рокля на Emilio Pucci от приятеля й и моден директор на италианския бранд, Питър Дъндас.



Съвместната модна кампания за Apart съвсем не е първата; Саша и Аня са се снимали заедно и в реклами на DKNY и Gap, както и във фотосесии за руския Vogue. Извън модния бранш Саша и Аня често могат да бъдат засечени заедно по светски събития или хваната за ръка с щастливо влюбени погледи по улиците на Ню Йорк.































More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.