Следва

Жестока Мила Йовович в руския Harper’s Bazaar

Гардеробът на семейство Бекъм на разпродажба

Виктория и Дейвид Бекъм разчистват пространството на препълнените си гардероби, за да дарят 20 кутии с...

All fashion преди 10 години

Виктория и Дейвид Бекъм разчистват пространството на препълнените си гардероби, за да дарят 20 кутии с дизайнерски артикули на Червения кръст, с цел набиране на средства за пострадалите от бедствието във Филипините.

Сред топ айтемите на Бекъм преобладават и огромно количество обувки, 100 чифта по официална информация, сред които са и емблематичните за госпожата ултра високи модели, както и колекцията от бейзболни шапки на Дейвид и селекция от костюми Dolce & Gabbana.

Засега само можем да гадаем какво ще има в съдържанието на въпросните кутиите, предполага се, че Вики няма да пропусне да сложи чифт Manolo, както и някоя рокля от последните й колекции.

Вероятно на съпрузите им е било трудно да решат с какво от дизайнерската си колекция да се разделят, макар че Виктория споделя пред британските медии, че не изпитва носталгия при вида на старите ленти: „Хората ме питат „Не е ли смущаващо?“, но аз винаги отговарям “Ни най-малко“. Всеки се променя. Обичам модата и това да променям стила си, косата си, грима си и всичко, което съм направила в миналото ме е направило това, което съм сега. Не всеки ще харесва това, което правя, но когато погледна назад във времето, всичко това ме кара да се усмихвам.“

От Червения кръст благодарят: „Във възторг сме от голямата подкрепа на Виктория и Дейвид за инициативата на британския червен кръст „Shop Drop for Philippines“. Тяхното щедро дарение ще ни даде възможност да наберем значителни средства за огромната хуманитарна операция, която се води в момента: осигуряването на оцелелите след тайфуна Хаян спешен подслон, храна и чиста вода, от които имат неотложна нужда.“



„Знаем, че хората отчаяно искат да помогнат, но много от тях просто не разполагат с достатъчно средства. „Shop Drop for the Philippines“ предлага на всички възможност да помогнат, или чрез лично дарение на свои вещи или чрез изпращането им в един от нашите 330 магазина в цяла Великобритания.“, казват още от Червения кръст.



За късметлиите с път натам ще кажем, че даренията на семейство Бекъм са вече на паззара в магазина на Червения кръст в Кенсигтън и Челси. Можем само да предполагаме, че мероприятието се радва на обезумял интерес и борба с лакти за фешън съкровищата на известната двойка.

More All fashion