Следва

Searching Ebay - 25 коледни находки за празниците

OUT OF BЕD - едно фино и "сънено" ревю на Митко Дамов и VOGUE VISION

Преди две вечери в София големият естет и магьосник на косите Митко Дамов покани приятели и гости на eдно...

All fashion преди 10 години

Преди две вечери в София големият естет и магьосник на косите Митко Дамов покани приятели и гости на едно фино и приятно "сънено" ревю, за да демонстрира една колекция, вдъхновена от големите артисти – коафьори, дизайнери и художници, които умеят и винаги са умеели да пресъздадат усещането за лукс и престиж.

Видяхме очарователна визии с вплетени прецизни елементи, заимствани от времето на Великият Гетсби, на поп арта и киното. Косите - изключително гладки, с много блясък, без обем и със специално отношение към детайла. Разработени до съвършенство и съвършено украсени с камъни, пера и луксозни материи, като дантела, сатен и тюл, за да създадат усещане за непреходност, изисканост и женственост.

В подкрепа на концепциятa, създадена от Митко Дамов по време на DEFILE VIP - OUT OF BЕD, се включиха с трендспотове големите марки Max Mara, Balenciaga,Dolce&Gabbana, Moschino, Armani, Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Desizo Monni, Linga Dore, Dupont.








































 

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Дани от Vogue Vision

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More All fashion