Следва

Кой какво СПЕЧЕЛИ от "Игрите на глада: Възпламеняване"

7-те неща, които научихме за Лукас Хю от колаборацията на Андже Мюлс с “Игрите на глада”

Всяка жена знае, че да се отправиш към фитнеса, облечена от глава до пети в супер готин спортно-елегантен...

All About Life преди 10 години

Всяка жена знае, че да се отправиш към фитнеса, облечена от глава до пети в супер готин спортно-елегантен ансамбъл, не само те кара да се чувстваш страхотно, но също така малко или много подобрява ефективността на последвалата тренировка. Ние отдавна сме фенове на хиперлуксозните, технологически издържани и суперавангардни спортни стоки на Лукас Хю /Lucas Hugh/, затова може да си представите колко бяхме развълнувани да открием, че брандът е обединил сили с новата част на „Игрите на глада“, изработвайки тренировъчните дрехи на състезателите.

Какъв по-добър начин да загреем за една тренировка. В края на краищата не можем да позволим на Катнис и Пийта да тренират в износени дрипи, нали така? Можем само да се радваме за избора на базирания в Лондон спортен лейбъл Lucas Hugh, който е известен с елегантния си, футуристичен стил и изключителна функционалност. Не бихме могли да се сетим за по-подходящо сътрудничество за блокбъстъра, чиято премиера у нас е именно днес. Подготовка, включваща хвърлянето на мечове, стреляне с лък и като цяло, всячески опити да останеш жив, със сигурност изисква доста издръжлива (но и супермодерна) екипировка.

На вниманието на всички фитнес ентусиасти, ето какво споделя създателката на Lucas Hugh, новозеландката Андже Мюлс. Четете и се учете, момичета.



1. Спортните екипи са направени по поръчка за тренировките в Капитола; „Използвам смес от полиамид и еластични нишки за клиновете и потниците, така че дрехите са дишащи и изтласкват влагата навън, докато рефлективните ивици позволяват добра видимост. Нещо повече, дрехите са безшевни, с аеродинамичен силует и очертават формата на тялото."

2. Дрехите могат да се носят и извън фитнеса. Проектирани са така, че да включват елементи от висшата мода, подобно на редингота, известен още като Prince Albert Jacket, представящ добрата кройка, скроената талия и плисираните детайли на гърба, които не бихме могли да открием често в обикновената спортна екипировка. Тези качества на линията я правят перфектна за носене и извън фитнеса.

3. Партньорството с „Игрите на глада“ е резултат на едно Google търсене: „ Триш Съмърсвил, отговаряща за гардероба на филма, търсила идеи за спортната екипировка на героите и очевидно просто е написала в търсачката „футуристични спортни дрехи“. И, на какво се натъкнала? Нищо друго, освен Lucas Hugh.



4. Креативният директор на лейбъла Андже Мюлс смята, че Дженифър Лорънс е идеалното лице за нейната марка: „Тя е естествена, здрава, много самоуверена и добър пример за подражание на всяка жена.“

5. Мюлс е трябвало да се впише в кратките срокове, за да създаде екипировката навреме за снимките на филма: „Имахме много малко време да предоставим дрехите. Обикновено производственият цикъл отнема поне 5 месеца, а ние имахме на разположение едва 2, в които да създадем всичко това в множество различни размери и не достатъчно голямо количество – това беше голямо напрежение за нас и изключително предизвикателство за нашата фабрика“.

6. Но все пак тренировъчните облекла успяват да получат одобрението на екипа: „Опитваме се да използваме екологично чисти материи, когато е възможно. Например, за всеки метър плат, един от нашите доставчици дарява, допринасяйки за запазването на атлантическата тропическа гора в Аржентина.“

7. Дизайнерката споделя, че скоро нейната марка може да се появи и в други холивудски кинопродукции: „Бих искала да си сътрудничим с други филми в близко бъдеще. Напоследък съм малко обсебена от футуристичните филми.“

Ние предвиждаме все хубави неща и разрастваща се популярност за този иновативен спортен бранд. Междувременно може да посетите сайта им - lucashugh.com. И разбира се, не пропускайте да се насладите и на самия филм „Игрите на глада: Възпламеняване“, който от днес е по екраните на България.

А кой спечели превъзходните оригинални подаръци - символи на тази страхотна филмова история - от View Sofia и Fоrum Film, вижте ето тук.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 16 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.