Следва

Празнично! Нокти с блясък - хит на предновогодишното време

Професионалните уреди за коса DIVA на предпразнични промоционални цени

Ултрапрофесионални, с изключително стилен дизайн и висококачествени параметри, уредите за коса на DIVA са колкото нужни за постигането на перфектната прическа и добра поддръжка на вашата коса...

Hair преди 10 години

Ултрапрофесионални, с изключително стилен дизайн и висококачествени параметри, уредите за коса на DIVA са колкото нужни за постигането на перфектната прическа и добра поддръжка на всяка красива коса, толкова и един малък Коледен каприз този ден да не е като друг, да сме напълно различни от вечра.

Затова напомняме, че точно сега е моментът да започнете предпразничната си шопинг терапия, защото качествените продукти на DIVA предлагат изключителни промоции на истински добри подаръци.

Ето и някои от невероятните им предложения :

Маша Beach Curls Wand


Машата Beach Curls Wand е за онези, които все още изпитват носталгия по летните месеци, като специфичният дизайн придава на косата бляскави естествени вълни. Просто трябва да се усуче кичур по дължината на машата и получените чупки с различни размери ще придадат на косата лек небрежен плажен вид. Нагрява мигновено и е изключително лесна за използване, а прическата изглежда страхотно само след секунди!

Промоционална Цена: 65 лв.


МАШИ с различен размер DIVA HOT TONG



С разнообразната гама титаниеви маши DIVA HOT TONG постигането на мечтаните ефектни къдрици е още по-лесно! 38 милиметровият цилиндри са идеален за големи, естествени на вид къдрици и обемни романтични вълни, а по-малкият размер, 25 милиметра, е за ситни ретро къдри.

Промоционална цена: 58.50 лв
.

Флорална преса REBEL THERMIQUE FLORAL



Готиният флорален дизайн на „бунтарската“ преса я прави чудесен Коледен подарък. С плаващите си, здрави титаниеви плочи, тази преса прави косата супер лъскава и гладка. Различните температурни настройки са подходящи за всички типове коса и се грижат за здравето на всеки косъм.

Промоционална цена: 172.50 лв.

ФЛОРАЛЕН СЕШОАР REBEL IONIC FLORAL



Немислимо е дългата коса да преживее зимните месеци без един наистина мощен сешоар, който да я подсуши напълно. С професионалният мощен супер кокетен и стилен йонен сешоар REBEL IONIC с AC мотор, 3 степени на топлина и 2 скорости плюс бутон за концентриран студен въздух косата изглежда гладка и лъскава след минути.

Промоционална цена: 88 лв.

За повече информация може да посетите фейсбук страниците: facebook.com/MagazinZaKrasota и facebook.com/Diva-Pro-Styling-Bulgaria, където ежеседмично се провеждат игри за спечелване на различни отстъпки за висококачествени уреди, както и официалния сайт magazinzakrasota.com, от който могат да бъдат поръчани всички уреди на марката DIVA.

More from View Sofia

More Hair