Следва

БЮТИ БЛИЦ: Гергана Стоянова

YOUTH LIBERATOR - серум и фон дьо тен в едно. Или когато цветът и науката се срещат...

Като един истински експерт в областта на грима и грижата за кожата, Yves Saint Laurent прави нова...

Hair преди 10 години

Като един истински експерт в областта на грима и грижата за кожата, Yves Saint Laurent прави нова стъпка напред в областта на тена.Удивителният продукт се нарича YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION и представлява антиейдж фон дьо тен, обогатен с GlycanactifTM , за моментално озарен тен и видимо по- гладка и обновена кожа.

Ясно на всички ни е, че с възрастта кожата търпи значителни промени - губи плътност, не е толкова стегната, нито колкото ни се иска свежа, появяват се бръчки, текстурата става неравна, а сиянието намалява. Тенът ни видимо страда, вял и мътен е. За да пребори тези признаци на стареенето, Yves Saint Laurent комбинира две антиейдж открития в иновативен фон дьо тен, който повече от успешно бори и подобрява видимите признаци на стареенето с комплекса GlycanactifTM, като едновременно с това прави тена еднороден и избистрен с Colour Tune­Up Complex.

Какво обаче е GLYCANACTIFTM или ГЛИКАНИТЕ, КЛЮЧЪТ КЪМ МЛАДОСТТА

Заимствайки от гликобиологията комисия експерти от YSL.SKINSCIENCE доказват важността на гликаните за кожата. С възрастта нивото им намалява и поради това възстановяващият процес се блокира. Комисията забелязва, че определени гликани, познати ни като полизахариди или олигозахариди, имат способността да отключват потенциала на клетките за подмладяване. На основата на това откритие се разработва ексклузивен патентован комплекс, наречен GlycanactifTM, съставен от 3 гликана, които се борят с бръчките, повдигат, рескулптурират и активират жизнения вид. Обогатен с GlycanactifTM, фон дьо тенът YOUTH LIBERATOR SERUM се бори срещу видимите признаци на стареенето и успява - текстурата на кожата е по-гладка, тенът е по-сияен.

И още: КОМПЛЕКС, АДАПТИРАЩ СЕ КЪМ ЦВЕТА ЗА РАВНОМЕРЕН ТЕН

Yves Saint Laurent създаде Colour Tune­Up Complex, уникалния експертен адаптивен комплекс, благодарение на който се смесват пигменти, които коригират цвета на тена. YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION маркира несъвършенствата и моментално озарява кожата.

На практика държим в ръцете си формула, СЪЗДАДЕНА ДА СЕ БОРИ ЗА 6 ПРИЗНАКА НА МЛАДАТА КОЖА.

Експертите твърдят, че 6 признака на младостта са достатъчни за всяка жена, за да се определи нейната възраст: бръчките между веждите, бръчките около очите, бръчките под очите, формата на долната част на лицето, бръчките около устните и бръчките на ъгълчетата на устните. Ексклузивният Yves Saint Laurent „ YOUTH INDEX“ дефинира 3-те най-определящи признака на приблизителна възраст за всяка жена. Този диагностичен метод е използван за демонстрация на ефективността на линията от грижа за кожата FOREVER YOUTH LIBERATOR. На основата на това познание е разработен фон дьо тенът YOUTH LIBERATOR. Той се бори точно с тези 6 признака на младостта.

Още с първото нанасяне тенът е по-равен, свеж, сияен и обновен. Текстурата се разнася по цялото лице, за да изглади кожата, без да се очертават бръчките. Кожата е хидратирана и се създава усещане за комфорт. Тенът е сияен през целия ден.

YOUTH LIBERATOR СЕРУМ ФОН ДЬО ТЕН, ПОСЛЕДНАТА СТЪПКА В РИТУАЛА НА FOREVER YOUTH LIBERATOR.

Със своята флуидна, разтапяща се серум-текстура, серумът-фон дьо тен YOUTH LIBERATOR се разнася леко по кожата, като осигурява прекрасно покритие. Съдържа флексорен агент и предлага 24 часова хидратация. Формулата с SPF 20, обогатена с антиоксидантния витамин Е, предпазва кожата от фотостареене.

Елегантният и удобен флакон е тема на друг разговор.

More Hair