Следва

30 неща, които трябва да свършиш преди Нова година

Седмичен ХОРОСКОП - 25 ноември - 1 декември

Седмицата не е много забавна - действащият през уикенда "аспект на недоверие и подозрение" в понеделник ще...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 25.11- 01.12. 2013

Седмицата не е много забавна - действащият през уикенда "аспект на недоверие и подозрение" в понеделник ще бъде подсилен с още негативни аспекти: Венера, която ще застане точно по средата между Слънцето и Нептун и напрегнатите аспекти на Луната. Такава комбинация може да даде допълнителна тежест върху общото самочувствие, както и да създаде атмосфера на жестоко обществено порицание за тези, които са попаднали "под прицела" на несправедливи обвинения или са станали жертва на измама.

За щастие, във вторник натиска на негативните аспекти ще отмине, а отрезвяващото влияние на съвпада на Меркурий и Сатурн ще успокои "горещите страсти" и ще лиши злите езици от възможността да правят несъществуващи догадки.

По нататък, до петък, ще се формира сумарно влияние на две противоположни тенденции. Опозицията на Венера с Юпитер, показваща известно напрежение при противопоставяне на оценките и мненията при колективни дискусии, преговори и разпределяне на отговорностите за текущи задачи, предимно с производствен характер. На лично ниво, това означава, необходимост обосновано да се отстоява личното мнение, за да не се окажеш аутсайдер.
В същото време, благоприятното взаимодействие на Меркурий с Венера и Юпитер ще създаде добра основа за изработване на обща гледна точка при сложни въпроси, споразумения и сътрудничество на взаимно изгодна практическа основа. Естеството на събитията, които ще се появят в този период от живота, при всеки ще се определя от личния хороскоп.

Почивните дни като цяло са благоприятни за активен отдих, кратки туристически пътувания и посещения на културни мероприятия - това са най-добрите начини да възстановиш силите си и да увеличиш запасите си с лична енергия.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25.11 – 01.12

ОВЕН 21.03 – 20.04

Бъди обективен, старателен и дискретен!


Може да се сблъскаш с чужди амбиции, или авторитетът ти да бъде поставен под съмнение: бъди обективен, старателен и дискретен. В четвъртък и петък, трябва да бъдеш внимателен в изявленията си, в противен случай ще си навлечеш врагове, през тези дни също може да се увеличат претенциите на околните. В личния си живот, може да се натъкнеш на противоречия между своите желания и реалните възможности, или партньорът ти да не оправдае твоите надежди, така че намали очакванията си, не се обиждай, избягвай капризите и след седмица ситуацията ще се обърне в твоя полза. Внимателно с пазаруването, особено на скъпи и луксозни стоки: закупените във вторник и петък неща може да не оправдаят надеждите ти. Хората, които са податливи на заболявания на сърдечно-съдовата система, черния дроб или диабет, през тези дни може да почувстват влошаване на заболяването, може да ги обезпокоят промени в кръвното налягане, главоболие. Затова седмицата изисква умерено физическо и трудово натоварване. Опитай се да пиеш по-малко кафе, не се включвай в спорове и сдържай емоциите си.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Приятелство, макар и виртуално!


Около Телците ще се формират ситуации, които ще ги правят тревожни, но тези събития ще се отразят директно на много малко от тях. Единственото значимо събитие и то не за всички - това е сблъсък с финансови измами в понеделник. Така че, не участвай в този ден в никакви финансови сделки. Но най-вече ситуациите включват важни събития с приятели и роднини. Своите най-добри качества, уви, Телците ще покажат не на близки, а на виртуални приятели - общуването в Интернет ще бъде източник на полезни и приятни новини, а виртуалното приятелството ще е по-силно от отношенията в реалния живот. От сряда до четвъртък ще има нещо, което ще ти пречи на плановете – затова ще трябва да търсиш обиколни пътища при постигане на целите.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Партньорска работа!


При Близнаците основните събития ще бъдат свързани с бизнес и лични партньорства, сътрудничество, диалог с другите. Това е седмица на взаимодействие, консултации и партньорска работа. В понеделник в тази сфера не е изключена погрешна стъпка. Освен това началото на седмицата не е много успешно за работни контакти и може да донесе недоразумение. От сряда до петък ще имаш финансови затруднения и има риск да постъпиш неправилно.
За правилни решения, трябва да се съветваш с колеги, с бизнес информация или просто да си вземеш болнични и да отложиш избора. Още повече, че четвъртък и петък са най-подходящи за пълноценна почивка.

РАК 22.06 – 23.07

Активна и бурна седмица!


Седмицата е доста активна и бурна, особено за родените около 14 - 20 юли. Ще се почувства нажежаване на страстите и обостряне на конкуренцията: при някои - в професионалната сфера, при други - в личния живот. За да управляваш по -лесно ситуацията - предостави на околните свобода на избор и помисли за техните интереси. В работата и общуването ще ти помогне наличието на остроумие и добър вкус. По време на работа в четвъртък и петък, авторитетът ти ще бъде атакуван от друг авторитет. И бъди внимателен в дома, транспорта и в покупките, особено от вторник до петък. В личния живот, за да се създаде хармония ще ти е необходима сдържаност, обективност и да обуздаеш своите амбиции и авторитарност - сега тези качества няма да са ти от полза. Влиянието на звездите ще ти помогне да изразиш чувствата си на любов и взаимни интереси, да стигнеш до консенсус в трудни семейни и лични въпроси.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Застой и пасивност!


Сега твоята енергия е в състояние на застой и пасивност, няма да ти достига ентусиазъм и сили, за да действаш с обичайната си енергичност. Не са изключени препятствия и проблеми под формата на стари дългове и задължения. Е, трябва да се справиш с миналото, в противен случай спъваш движението си напред. Опитай се да не форсираш събитията и да действаш по течението на предлаганите от живота ситуации. За да възвърнеш оптимизма си, общувай повече с доверени приятели и роднини. Седмицата е най-подходяща за въвеждането на ред и възстановяване на документация. Бъди внимателен при подписване на правни и финансови документи: повишена склонност към неволни и технически грешки.

Някои Лъвове може да получат информация или да установят контакт със стари приятели, партньори или колеги. Сега твоят дом може да се превърне в място за привличане на сродни души. Добре е да се уединиш, за да приведеш своите мисли и околното пространство в ред. Любовните отношения могат да бъдат помрачени от подозрения и ревност. Не се поддавай на страховете си, скоро ще се освободиш от тях.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Живей активно!


Девите ще бъдат активни, дейни, нито ден няма да останат без работа. Те определено трябва нещо да правят. Хороскопът от astrodata те предупреждава да се пазиш от нараняване: такава активност може да провокира травма поради прекален оптимизъм или собствена небрежност. Това се отнася главно за битови травми, защото по-голямата част от времето си ще прекараш у дома, занимавайки се с домакинска работа, със семейството и недвижими имоти. В понеделник е желателно да се въздържиш от всякакви дела в тази област - може да те подтикнат към измама. Вторник и сряда е най-добре да посветиш на себе си - да се отпуснеш, поглезиш и да се погрижиш за външния си вид в домашни условия.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Запаси се с търпение!


Седмицата не е от най-добрите, при това много от проблемите и неприятностите ще бъдат свързани с общуването. Може да се създаде впечатление, че не чуваш доводите на събеседника си. Така че, вслушвай се в мнението на другите и се запаси с търпение. Специална мъдрост, проявявай към децата. Не трябва да се заемаш с работи, които са ти неприятни. Ще получиш най-голямо удоволствие, занимавайки се с дома и семейството, в това число и работейки от вкъщи и придобивайки неща за дома.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ще правиш вдъхновяващо впечатление!


Ще бъдеш пълен с положителна енергия и творчески планове, благодарение на което ще правиш вдъхновяващо впечатление на своето обкръжение. Деликатността в изразяването на твоите интереси, мнения и идеи ще ти помогне в деловото общуване. Това е добър период за кореспонденция и водене на преговори, дискусии, конференции, активна работа и търговия. Домашните работи ще минат на заден план, ще почувстваш протест от страна на близки, които ще смятат, че не им обръщаш достатъчно внимание. Опитай се да балансираш обществените и семейни ангажименти.

В отношенията с любимия човек може да се появят недомлъвки, а след това - да се разкрият тайни. Независимо от това, което ще се появи, трябва да запазиш спокойствие и сдържаност. Бъди внимателен в изказванията си в събота и неделя: не навременните разговори ще създадат много проблеми. В петък, се очакват загуби, твоите желание едва ли ще се оправдаят: затова бъди по-сдържан. В събота и неделя може да има спад на енергията, слабост или да те обезпокоят "натрупали" се проблеми.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сблъсък на интереси!


На работното място, се опитай да не противоречиш на висшестоящи: възможен е сблъсък с интересите на високопоставени длъжностни лица. При това не се обиждай, забрави за капризите и не се налагай – в противен случай може да предизвикаш протест в събеседника и напрежение в отношенията - по време на работа или с приятели. С финансите бъди внимателен! Не бързай да сключваш големи финансови сделки, например с недвижими имоти: възможно е забавяне или липса на яснота на ситуацията. При закупуване на скъпи неща, трябва да помислиш за тяхната целесъобразност: сега разходите може да надвишат приходите, или покупката може да се окаже преждевременна.

В личния живот - пълна хармония, при условие, че няма да гледаш настрани и да мечтаеш за нови приключения. В събота и неделя, избягвай преразхода на сили и средства, може да почувстваш разочарование поради емоционален срив или лошо здраве.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Спокойният и приятен отдих е с предимство!


Козирозите е добре да посветят тази седмица на външния си вид и още - на общуване с приятни хора, да се любуват на природата и произведенията на изкуството, да дадат предимство на спокойния и хармоничен отдих. В понеделник, особено добри ще бъдат срещите с приятели. А твоето естетическо чувство ще ти помогне да осъществиш своя отдавнашна мечта. Освен това, при изпълнението на желанията ще ти помогне твоето обаяние и способност да предразполагаш хората. От сряда до петък, ще ти бъде трудно да намериш допирни точки с бизнес партньори или с любимия човек. За да разрешиш конфликта, трябва да се обърнеш към приятел или покровител. Нещо повече, тази конфронтация може да се окаже конструктивна: в спора се ражда истината.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

По-малко контакти!


Първата половина на седмицата е със знак "минус", а втората - "плюс" с удебелен шрифт. Така че, в началото на тази седмица - никакви резки движения, вдигане на тежести под формата на дълъг списък от задачи и по-малко контакти. Само така ще се предпазиш от неприятности. От четвъртък нататък всичко ще бъде по-спокойно: ще правиш всичко с лекота, може да се появят и малко пари, нови приятели, ще бъдеш доволен от себе си и целия свят.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ежедневни задължения!


Рибите ще бъдат заети главно с ежедневните си задължения. Състоянието на здравето ти може да се влоши, така че няма нужда да поемаш повече работа, отколкото си в състояние да свършиш без вреда. Във вторник и сряда, по-лесно ще се справяш с работата си, ако я вършиш заедно с някой друг. Деловите и личните партньорства изискват специално внимание. На улицата или в компанията на непознати, трябва да се пазиш от скандали и разправии. Само защото някой е в лошо настроение или е прекалено капризен, не си заслужава да си разваляш настроението. Четвъртък и петък - тревожни дни, когато нищо няма да се случва, но ще имаш "лошо предчувствие". Това е сигнал, че си уморен и нещо повече - готов си да изхвърлиш от живота си, това което те притеснява.

Събота и неделя са добри за самоусъвършенстване, общуване в Интернет и пътуване в чужбина.
 
Бурната албанска хубавица е родена в Прищина през 1990-та, когато Косова все още е част от Югославия, но израства и се развива като поп певица във Великобритания, където цялото й семейство се премества по-късно. Родена е на 26 ноември и тогава ще навърши 23.

More from View Sofia

More Astro