Следва

Обичта на известните - Роузи и Джейсън с романтичен, много романтичен уикенд

American Music Awards 2013 - от червения килим

Какво се случи миналата вечер по време на награждаването на най-заслужилите музиканти на Америка, когато...

All fashion преди 10 години

Какво се случи миналата вечер по време на награждаването на най-заслужилите музиканти на Америка, когато Лос Анджелис стана домакин на една от най-чаканите и бляскави церемонии на годината - награждаването на звездите в областта на поп музиката - American Music Awards 2013, показахме тук, заедно с пълния списък на най-заслужилите.

Как обаче изглеждаха многобройните звездни гости докато пристъпят на червения килим, е тема отделна, но достатъчно атрактивна.

Разбира се, никой не се е съмнявал, че с появата си Лейди Гага ще набута всички в малкия си джоб - певица се появи на червения килим на гигантски кон, при това бял, при това воден от тъмногож водач с безупречна стойка и умопомрачително бял костюм!





Важно е да с отбележи все пак, че Гага не яздеше истински кон, а бутафорен, и че носеше минималистичен грим, с какъвто навикнахме напоследък да я виждаме, и какъвто признаваме, й стои много добре. Роклята на певицата е в блед нюанс на лилавото, доста стилен, нищо, че никога не сме харесвали лилавото за червен килим.

Удивително сладка беше Кристина Агилера, много стройна и приятно усмихната, с безупречна прическа и грим, която се появи на церемонията в белоснежна тясна рокля, която позволи да се разгледа в подробности резултатът от трансформациите на тялото на певицата.


Кристина Агилера

Официалните снимки на Кейти Пери, Хайди Клум, Майли Сайръс, Дженифър Хъдсън и други демонстрират блясък и търсен ефект, но в известен солиден процент от случаите - и една преднамерена елегантност, която особено харесахме при Майли, с нейния бял костюм и черни лачени обувки.

Ето и знаменитостите, всяка с нейния избор:


Ариана Гранде


Кеша


Кели Озбърн


Никол Ричи


Алиша Силвърстоун


Ема Робъртс


Зоуи Салдана


Риана


Майли Сайръс


Дженифър Хъдсън


One Direction


Кейти Пери


Остин Махоун


Джордин Спаркс


Хайди Клум


Джъстин Тимбърлейк


Кендъл Дженър и Кайли Дженър

More All fashion