Следва

Моят татко е най-готин! Победителите от конкурса на ViewSofia и PRETTYBOX

Топли зимни страници - Спечели 10 избрани заглавия за дългите празнични следобеди

Отговорът: 10 обаятелни и завладяващи книги, с обща цена от ни повече, ни по-малко от 149 лева. Специалната ни...

All About Life преди 10 години

Какво по-хубаво от нова и приятно ухаеща на хартия книга, която можем да разгърнем, сгушени на топло вкъщи?

Отговорът: 10 обаятелни и завладяващи книги, с обща цена от ни повече, ни по-малко от 149 лева. Специалната ни награда тази седмица е селекция от най-хитовите заглавия на издателство Colibri за последните два месеца, сред които и Той, и Тя могат да открият по нещичко за себе си.

Ето и кои литературни творби включва селекцията ни:



1. „Младостта на магьосника” на Евгений Лукин, руският майстор на фантастичния жанр.



2. "Точния мерник" - Нестандартната и заплетена история на Руди Точния Мерник и неговото семейство от Кърт Вонегът.



3. „Снимам, следователно живея”, или автобиографичната книга на един от основоположниците на модерното кино, Микеланджело Антониони;



4. Кели Армстронг и „Пробуждането”, втората книга от трилогията „Най-тъмните сили”, разказваща за приключенията на Клоуи Сандърс и спътниците й със свръхестествени възможности;



5. „Душата на света” от Фредерик Льоноар е лъчезарна философска притча, която разкрива отговорите на множество вълнуващи въпроси от житейски произход;



6. За почитателите на културата на Далечния Изток е „Историята на 47-те ронини” от Джон Алин. Тя разказва за кървави и смутни събития в Япония през Осемнайсети век, когато страната е изправена пред морална и законова безизходица и самураите са единствените, способни да предотвратят краха.



7. „Каменоделецът” е последното заглавие на шведската писателка Камила Лекберг и трета част от поредицата за мрачни тайни и убийства, случващи се в крайбрежното градче Фелбака.



8. Джилиан Хофман се впуска в трилъра „Невръстни красавици” с главни действащи лица инспектор Боби Дийс, чиято дъщеря Кейти е станала жертва на серийния убиец, наричан с прозвището Пикасо.



9. Льо Каре и книгата му „Изменник по вкуса ни” е в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс”, а перипетиите в завладяващия трилър се развиват в Лондон, Париж и швейцарските Алпи;



10. „Искрено ваш” от холандската писателка Кони Палмен разказва за изчезването на невероятния журналист и прелъстител Соломон Шварц през погледа на 4 коренно различни жени. Резултатът е роман, който на фона на 4 любовни истории разгръща психологическия портрет на цяло поколение жени.

За да спечелите седмичната ни награда, е необходимо само да отговорите в полето за коментари коя от изброените книги нямате търпение да разгърнете между пръстите ви и защо в срок до една седмица, т,е до следващия понеделник включително. 

Гласувайте за вашия книжен фаворит и в анкетата.
 

Анкета

Дайте гласа си за заглавието, което смятате за свой личен фаворит

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.