Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Моят татко е най-готин! Победителите от конкурса на ViewSofia и PRETTYBOX

Ето и имената на трите щастливки, които печелят 6-месечен абонамент от месец ноември включително за кутията с...

All About Life преди 10 години

След почти месец ето и дългоочаквания финал на най-сладкия конкурс на ViewSofia - „Моят татко е най-готин!”.

Получихме хиляди прекрасни снимки на гордите татковци с малкото им съкровище, но на финал изпратихме 41 от тях, които отговориха на всички поставени условия.

Началото на играта „Моят татко е най-готин!” бе обявено на 29 октомври 2013г., а срокът за участие бе до 17 ноември включително. На 18 ноември ви показахме най-готините бащи и имахте време да гласувате за вашия фаворит до края на седмицата, т.е. до 24 ноември 2013.

Всички участници бяха жестоки, вдъхновяващи, смели, но победителите, които могат да се похвалят с призванието най-готин баща, са само 3-ма: спечелилият най-много читателски гласове татко и любимците на екипите на ViewSofia и PRETTYBOX.

Ето и имената на трите щастливки, които печелят 6-месечен абонамент от месец ноември включително за кутията с великолепни бюти находки:



Донка Енева, която успя да събере 41,21% от гласовете на останалите читатели, заслужено заема първото първо място в конкурса ни.



Кристина Костадинова е името на втория победител, избран от екипа на ViewSofia заради фантастичната идея за нова „декорация на масата в кухнята”.



И третата победителка в конкурса, избрана от нашите приятели от PRETTYBOX е Ружа Кедикова, която сподели, че е открила едновременно страхотен баща, съпруг и най-добър приятел в лицето на половинката си.

Искрено благодарим на всички, взели участие в конкурса на ViewSofia и PRETTYBOX, за вдъхновяващите думи и снимки и пъстрата галерия от страшно готини татковци.

Честито и на победителите, които ще получат по един шестмесечен абонамент за най-добрите бюти находки в прекрасната кутия на PRETTYBOX, считано от месец ноември.

На всички татковци - честито - вие сте наградени с титлата НАЙ!

Ако пък сте заразени и вие като нас само с положителни емоции от поредната ни страхотна игра, в каре Win It винаги ще откриете още уникални конкурси. От днес пък подаряваме и специалната селекция книги за най-снежните и празнични дни.

 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.