Следва

Чудна зимна салата с брюкселско зеле, запечен хляб и чери домати

Le nouveau MATRICIUM® est arrivé

MATRICIUM® е първият медицински продукт, създаден от уникален комплекс от 100% естествено налични в...

All About Life преди 10 години

На 21 ноември над 1500 отбрани гости дегустираха le Beaujolais nouveau на световната премиера организирана от Френско-българската търговска камара под патронажа на посланика на Франция в България Ксавие Лапейр дьо Кабан.

Събитието беше повод и за официалното представяне на новия MATRICIUM® на френската дермокозметична марка BIODERMA.В елегантна обстановка, напомняща френска аптека от 50-те години, BIODERMA подари на всички любители на младото вино незабравима емоция с изпълнението на Вера Шандел с подбрани френски шансони.

Също както божолето, така и MATRICIUM® е институция за всеки, който държи на красотата на живота. Новият MATRICIUM® пристига с непроменен състав, защото революционната му формула е безотказна, но с подобрена визия, която достойно отразява статута му на медицинско изделие.

MATRICIUM® е първият медицински продукт, създаден от уникален комплекс от 100% естествено налични в кожата съставки – 63 на брой, разпределени в следните групи: пептиди, аминокиселини, минерални соли, микроелементи, витамини, въглехидрати, хиалуронова киселина, нуклеотиди.

MATRICIUM® прониква в дълбочина, достигайки до дермата, като създава перфектна среда за регенериране на клетките и кожата.

Световната премиера на младото френско вино Beaujolais nouveau стартира точно в третия четвъртък на ноември. Затова всяка година премиерата на Новото Божоле се пада на различна дата.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.