Следва

Сестрите Олсен - пак скука

Модни зимни изкушения с цвят на бисквити, орехи и шоколад

Невинаги е лесно да се въздържаме от сладки изкушения, особено с пристъпването на зимата и предстоящото...

All fashion преди 10 години

Невинаги е лесно да се въздържаме от сладки изкушения, особено с пристъпването на зимата и предстоящото обновяване на гардероба. A и на никоя от нас не й се иска да попада в ситуация, при която ципът на прекрасна кремава рокля упорито се заяжда с пропорциите на тялото.

И все пак новите ни аутфит комбинации, обути в елегантен ботуш, черпят вдъхновение не само от колекциите есен-зима 2013/2014 на модните майстори, но и от любимото ни сладко изкушение този сезон -бисквитената торта на сладкарница „Неделя”. Приготвена от сметана, течен шоколад, орехи и хрупкави бисквитки, новата есенна торта ни вдъхнови да потърсим онези аутфити, които биха паснали на нейните бисквитено-шоколадово-орехови нюанси.

Ако някой твърди, че модата и вкусната храна не се спогаждат, то тогава ето го ги нашият доказателствен материал, че между двете има тясна връзка, особено в палитрата на този сезон. 

Вкусно шоколадово


Marc Jacobs и J. Mendel есен-зима 2013


Mulberry и Burberry Prorsum есен-зима 2013/14

Шоколадово кафявото е прекрасен нюанс за всеки есенен гардероб: за разлика от черното, той има свойството да омекотява излъчването и да се съчетава прекрасно с фона на килима от кехлибарено-червени листа из цяла София. Отива на всеки тип кожа, а и дизайнери като Marc Jacobs, J. Mendel и Mulberry също са почитатели на какаовия нюанс предвид есенно-зимните им колекции.

Воала и няколко страхотни аутфита за есенния гардероб, взети директно от модния подиум.

Бисквитена елегантност


valentino, Lanvin




Armani Prive

Всеки знае колко нежен и пастелен е цветът на любимите лакомства на не едно поколения: бисквитите. Като един от основните елементи на тортата вдъхновение, те определено заемат ключова позиция. Дали дизайнерите си падат по бисквитите? Ако съдим по разкошните тоалети от есенните дефилета, то определено имаме едно голямо ДА. Като започнем от Burberry, минем през Valentino, Armani Prive и стигнем до Carolina Herrera.

Ето и последните тенденции за есента в бисквитено.

Обувки ала орехова съблазън


Emilio Pucci

Характерният нюанс на ореховото май е бил номер едно в списъка на модните дизайнери, тъй като дори един бегъл поглед е достатъчен, за да отворим благоговейно очи пред майсторските ботуши за есен-зима 2013/2014. Много високи секси чизми от Pucci, оксфорд шик от Chloe и Celine, както и страхотни практични новаторски предложения от Phillip Lim.


Chloe, 3.1 Phillip Lim

Цветът на вкусните ядки откриваме и върху кожени якета, чанти и дрехи.

Истината е в бисквитено-шоколадово-ореховите нюанси, незвисимо дали са в чинията или върху кожата ни, защото зимата обича тяхната топлота и елегантност.
 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.