Следва

Ким Кардашиян и козуначената естетика

Сестрите Олсен - пак скука

Те са хубави момичета. Сестрите Олсен, oсвен че поддържат чудесна дизайнерска линия, доста успешна в чисто търговски план, успяват да регистрират присъствие на множество събития, партита и изяви, в които отново обръщат вниманието върху себе си, бидейки по правило елегантни...

Fashion преди 10 години

Те са хубави момичета. Сестрите Олсен, oсвен че поддържат чудесна дизайнерска линия, доста успешна в чисто търговски план, успяват да регистрират присъствие на множество събития, партита и изяви, в които отново обръщат вниманието върху себе си, бидейки по правило елегантни. Това е целта на появата им и в декемврийския брой на Allure Magazine. Мери Кейт и Ашли, които са двете миньончета-двигатели на лейбъла The Row, позират на Питър Линдберг в поредица красиви в изчистения си порядък снимки в близък план, стилизирани от модния редактор Пол Кавако изцяло в дрехи от собствения им бранд.

Всичко щеше да е повече от песен, ако нямаше нещо смущаващо в корицата на изданието, на която позира Мери Кейт (на снимката горе). Нюансът на целия портрет определено ни смути, има нещо твърде сиво-кафеникаво в цвета, в който е издържана снимката, вероятно предвид грима, косата и пр. При това доминиращите вежди определено изместват акцента от красивите очи на момичето, които пък, навътре в историята, са толкова силно подчертани, че чак притесняват.

Корицата с другата сестра - Ашли (на снимката долу), е по-приятна и по-лежерна. Но, искрено да си кажем, и тук, както всеки друг път с появата си, двете млади дами не успяват да задържат вниманието ни. Липсва артистизъм, биха казали някои. Скука, бихме казали ние.







Вижте още в петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

More from View Sofia

More Fashion