Следва

Време е за брит шик и чаша чай

Дневниците на редакцията - Марион за Dior, Гага за Versace и на какво още да хвърлим по едно око тази седмица

Миналия месец в мрежата се появиха първите снимки на Марион Котийяр от рекламната кампания на култовата...

All fashion преди 10 години

Или всичко, което не ни се иска да пропускаме в модата, красотата, шопинга, града през тази седмица, защото е любопитно, готино, свежо.

Марион Котяр за Lady Dior

Миналия месец в мрежата се появиха първите снимки на Марион Котийяр от рекламната кампания на култовата линия чанти Lady Dior, лице на която актрисата е вече за пети път. От тази седмица разполагаме с още два кадъра от фотосесията на звездата.



Този път французойката носи не ярко синята рокля от круизната колекция, създадена от Раф Симънс, а по-тъмна. Гримът и прическата обаче са като предишните.

По-рано някои от колегите казаха, че тази прес-кампания на известната модна къща е най-модерната и най-съвременна от всички, които до момента ни показваха Dior и френската актриса. Тези кадри напълно потвърждават тезата, нали?

Румър красива и съблечена




По всичко личи, че най-голямата щерка на Деми Мур и Брус Уилис е вече съвсем пораснала: Румър Уилис взе участие в смела фотосесия, дело на известния фешън-фотограф Тейлър
Шийлдс.

Джейсън Блер, с когото 25-годишната актриса се раздели в началото на месеца, сега си гризе ноктите: на снимките на Шийлдс Румър изглежда просто супер. Мацката позира само по бельо и черни обувки. За декор на снимките е послужила пясъчна кариера.





Самата Уилис, по личните й признания, също е във възторг от свършената работа. В своя Instagram Румър публикува един от кадрите и написа:

Изцапах си ръцете по време на сесията с Тейлър Шийлдс.

Но, истината е, че младата дама отлично се е справила с поставената задача. Феновете на звездното дете вече наводниха профилите на актрисата в социалните мрежи с ласкателни съобщения.

Карл Лагерфелд става лондончанин



Или поне частично. Главният артистичен директор на модна къща Chanel отваря първия магазин на едноимената си марка Karl Lagerfeld през месец март догодина в Лондон.

Бутикът на Карл може да се похвали с площ от 2, 700 квадратни метра, а негови „съседи” ще бъдат J.Crew, Burberry and Jaeger.

Сет Роган и Джеймс Франко в ролите на Ким Кардашиян и Кание Уест

 

Сет Роган и Джеймс Франко тази седмица спечелиха необятното интернет пространство с абсурдната си пародия на доста коментирания „Bound 2“ клип на Кание Уест.

Комичното продължение, носещо името „Bound 3“, имитира видеото на известния рапър кадър по кадър, само че този път наблюдаваме Франко в лицето на Kanye и както вече се досещате - Сет Роган в ролята на Ким.

 
А ето и оригиналната версия на Уест с участието на годеницата му Ким Кардашян.

„Selfie“ е дума на годината



Всяка година изследователите, които стоят зад прочутия Оксфордски речник определят конкретна дума или израз, който най-добре отразява интересите и настроенията на времето. Предишни думи на годината включват "unfriend" през 2009 г., "кредитна криза" през 2008 г., "въглероден отпечатък" през 2007 г. и "Судоку" през 2005 година. И тъй като тазгодишния победител за дума на годината стана „selfie“, показваме четири от най- запомнящите се селфита на знаменитостите.

Лейди Гага в рекламната кампания на Versace пролет-лято 2014





В изцяло Донатела визия Лейди Гага се появи на първите рекламни снимки на Versace пролет-лято 2014 като новото звездно лице на италианския луксозен бранд. Приятелството между двете жени с нестандартно модно мислене им помага отдавна в популярността им, но с тази кампания дружбата официално се превръща в бизнес.

Мега известната певица се прояви като истински посланик на Versace на America Music Awards, обличена точно както на първия кадър, и се поднесе, буквално, но не на тепсия, а на бутафорен кон на екзалтираната публика.

Алекса Чънг е it момичета на Longchamp






Британската популярна тв водеща и фешън знаменитост стана лице на новата колекция на Longchamp, заменяйки модела Коко Роша, като засне и изключително приятна рекламна кампания за френския бранд.

Снимките с 30-годишната Алекса се случват през лятото на тази година на Френската Ривиера, а едва преди дни бяха пуснати в медийното пространство.

Както става ясно от кадрите колекцията пролет-лято 2014 на Longchamp е изцяло вдъхновена от младежкия дух на it момичето с моделите в червено, жълто и оранжево, както и бледа пудра, а цялото усещане е за едно безметежно, пълно със слънце и удоволствия луксозно лято.

Дантелените обувки на Киркууд







Ненадминатият звезден дизайнер на невероятни обувки създаде нов блян - класически ток от чисто злато върху който е поставена обувка от великолепна дантела, в прекрасен червен цвят. Бреттейкърът, който на мига си пожалеахме за новогодишната нощ, е част от есенно-зимната колекция на Киркууд, в която има още майсторски модели с капси, подобни на дантелените обувки в черен цвят, както и чифт ниски боти до малко над глезена в мъжки стил.
 

More from View Sofia

More All fashion